Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO Marvel Domo sacelšanās (76156)

Preces ID:792343
9550 
Piegādātāja noliktavā: 5 prece(s)
+
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

8+       Vecums
1040    Detaļu skaits
 

Rotaļājoties ar LEGO® Marvel komplektu "Domo sacelšanās" (76156), bērni var izpētīt Mūžīgo kosmosa kuģa detalizēto iekšpusi un atveidot izšķirošo kauju ar 6 supervaroņu minifigūrām un 2 ļauniem Mainīgajiem.

Kosmosa kuģa būvēšanas rotaļlieta un supervaroņu cīņas.
Ja tu meklē jaunu rotaļlietu bērniem, viņiem patiks šis kaujas kuģa cīņu rotaļu komplekts. Bērni var apvienot spēkus ar 6 Mūžīgajiem — Makari, Ikaru, Tenu, Sersi, Druigu un Fastosu — un izpētīt viņu lielisko kosmosa kuģi. 3 malas var pacelt un atvērt, lai piekļūtu pilota kabīnei, ieroču telpai, laboratorijai un citiem elementiem. Kad ierodas Mainīgo ļaunais vadonis kopā ar līdzgaitnieku, bērniem jāizmanto kosmosa kuģis, lai uzvarētu Mainīgos! Ja komplekts paredzēts minifigūru fanam, ņem vērā, ka šis LEGO rotaļu komplekts ir vienīgais, kurā iekļautas Druiga un Fastosa minifigūras!

Marvel Studios filmas “The Eternals” rotaļu komplekti — populāras supervaroņu rotaļlietas.
LEGO Marvel Eternals klucīšu būvēšanas rotaļlietas ir piedzīvojumu rotaļu komplekti ar lieliskām minifigūrām, kas iedvesmo bērnus rotaļām un būs lieliskas dāvanas Ziemassvētkos vai dzimšanas dienā.

  • LEGO® Marvel būvēšanas rotaļlieta "Domo sacelšanās" (76156) ļauj bērniem ielūkoties Mūžīgo kosmosa kuģī un lomu spēlēs atveidot neskaitāmas kaujas ar supervaroņu minifigūrām un Mainīgajiem.
  • Komplektā iekļautas 6 minifigūras — Makari, Ikars, Tena, Sersi un ekskluzīvie Druigs un Fastoss —, kā arī 2 Mainīgo kaujas figūras, tostarp Mainīgo vadonis Kro, kosmosa kuģis, ieroči un piederumi.
  • Bērni var likt lietā visas savas supervaroņu prasmes izšķirošajā cīņā starp Mūžīgajiem un Mainīgajiem. Ar detalizēti iekārtoto Mūžīgo kosmosa kuģi pārpasaulīgas, radošas rotaļas ir garantētas!
  • Vai tu meklē supervaroņu būvēšanas komplektu bērniem? Šis LEGO® Marvel Eternals rotaļu komplekts, kurā iekļautas 6 lieliskas minifigūras un 2 Mainīgo kaujas figūras, ir lieliska Ziemassvētku vai dzimšanas dienas dāvana bērniem no 8 gadu vecuma.
  • Eternals kosmosa kuģis ir vairāk nekā 22 cm garš, tādēļ LEGO® Marvel komplekts "Domo sacelšanās" nodrošina bērniem nebijušu apmēru supervaroņu piedzīvojumus, kā arī lieliski izskatās jebkurā bērnistabā.
  • Šīs viegli būvējamās rotaļlietas komplektā ir iekļautas vienkāršas, skaidras instrukcijas, lai bērni varētu bez kavēšanās būvēt, rotaļāties un gūt pēc iespējas vairāk radošas jautrības ar Eternals supervaroņu rotaļu komplektu.
  • LEGO® Marvel Eternals rotaļlietas sniedz bērniem jaunas supervaroņu filmu piedzīvojumu iespējas! Ar lieliskajiem kolekcijas tēliem radošie lomu spēļu piedzīvojumi nekad nebeigsies.
  • LEGO® būvēšanas rotaļlietas atbilst stingriem nozares standartiem, tāpēc to daļas ir savienojamas un saderīgas, un klucīšus ikreiz var viegli savienot un atvienot — un tā tas ir jau kopš 1958. gada.
  • LEGO® detaļas un klucīši tiek mesti, karsēti, spiesti, savīti un pārbaudīti, lai nodrošinātu bērnu rotaļu konstruktoru atbilstību visaugstākajiem drošības un kvalitātes standartiem pasaulē.

 

Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt