Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO Marvel Bezgalības bruņu cimds (76191)

GXP-778401
Preces ID:791736
7960 
Piegādātāja noliktavā: 9 prece(s)
+
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

18+  Vecums
590  Detaļu skaits
 

LEGO® Marvel komplekts "Bezgalības bruņu cimds" (76191) ir izaicinošs būvēšanas projekts, kas sniegs gandarījumu, kad varēsi izlikt apskatei šo iespaidīgo modeli, kurā perfekti atveidots valdzinošais Marvel stils.

Kolekcionējams modelis no Marvel filmām.
Šis leģendārā, Marvel Studios filmās “Atriebēji: Bezgalības karš” un “Atriebēji: Noslēgums” redzētā Bezgalības bruņu cimda modelis, kas būvēts no LEGO klucīšiem, noteikti piesaistīs uzmanību un izraisīs interesi jebkurā vietā, kur to izliksi apskatei. Zelta bruņu cimdam ir kustīgi pirksti, spilgti krāsaini Bezgalības akmeņi un pie izturīgās pamatnes piestiprināta plāksnīte ar aprakstu. Šis komplekts būs aizraujošs būvēšanas izaicinājums, un gatavais modelis piesaistīs ikviena ciemiņa uzmanību.

LEGO klucīšu komplekti modeļu veidošanai.
Aizbēdz no ikdienas steigas un ļaujies pieaugušajiem paredzētu LEGO būvēšanas komplektu nomierinošajam valdzinājumam — tie būs piemēroti ikvienam, kam patīk radoša būvēšana vai komiksu kultūra.

  • Kolosālais LEGO® Marvel būvēšanas un apskates komplekts "Bezgalības bruņu cimds" (76191) atspoguļo Marvel Studios filmu “Atriebēji: Bezgalības karš” un “Atriebēji: Noslēgums” valdzinošo stilu.
  • Šim autentiskajam leģendārā Bezgalības bruņu cimda modelim, kas būvēts no zelta krāsas LEGO® klucīšiem, ir krāsaini Bezgalības akmeņi un izturīga pamatne ar apraksta plāksnīti.
  • Šajā komplektā ir 590 detaļas, un tas pieaugušajiem Marvel faniem sniedz iespēju ļauties radošas būvēšanas priekam un atveidot vienu no komiksu kultūras atpazīstamākajiem un iznīcinošākajiem ieročiem.
  • Šis iespaidīgais komplekts būvēšanai un apskatei būs lieliska dāvana dzimšanas dienā, Ziemassvētkos vai citos gadījumos ikvienam modeļu veidošanas entuziastam vai pieaugušam Marvel Universe fanam.
  • Šis uzmanību saistošais modelis ir aptuveni 31 cm augsts, 13 cm plats un 11 cm dziļš, un tas raisīs sarunas gan mājās, gan darbavietā.
  • Šis iespaidīgais cieņas apliecinājums aizraujošajai Marvel pasaulei sniegs patīkamu būvēšanas pieredzi un ļaus radīt apskates modeli, kas piesaistīs uzmanību un saņems atzinīgus komentārus.
  • Kvalitatīvās, saprotamās instrukcijas nodrošina iespēju ķerties pie aizraujošā būvēšanas projekta, tiklīdz ir atvērta kārba.
  • Pieaugušajiem paredzētie LEGO® komplekti ir veidoti tā, lai to būvēšana un izlikšana apskatei sagādātu gandarījumu un aizrautu ikvienu modeļu darināšanas entuziastu.
  • LEGO® būvēšanas komplekti atbilst stingriem nozares kvalitātes standartiem, tāpēc to detaļas ir savienojamas un saderīgas, tās vienmēr var nevainojami savienot un atvienot — un tā tas ir jau kopš 1958. gada.
  • LEGO® detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību visaugstākajiem drošības standartiem pasaulē.

 

Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt