Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO Ninjago pilsētas dārzi (71741)

GXP-779446
Preces ID:796398
33720 
Prece izpārdota
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

14+    Vecums
5685  Detaļu skaits
 

Atsauc atmiņā jaukus brīžus un iemīļotos varonīgos nindzjas ar rotaļu un apskates komplektu "NINJAGO® pilsētas dārzi" (71741). Par godu NINJAGO pasaules 10. gadadienai izbaudi aizraujošu būvēšanu, kas sniegs īstu gandarījumu.

Nindzju rotaļlieta radošam priekam.
Katrā no trim detalizētajiem stāviem NINJAGO fanus gaida aizraujoši pārsteigumi: saldējuma veikaliņš, Chen nūdeļu ēstuve, vadības telpa un nindzju vēstures muzejs. Būvēšanas komplektā ir arī 19 minifigūras, tostarp visi nindzjas un daži viņu sabiedrotie, lai būvēšana un rotaļas sniegtu vēl vairāk prieka.

Nepārspējams būvēšanas komplekts visiem NINJAGO faniem.
Iespaidīgais modelis noteikti patiks visu vecumu NINJAGO faniem: vecākiem būvētājiem tas būs nostalģisks tornis, kuru ar lepnumu izlikt apskatei, bet jaunākajiem tā būs vesela rotaļu iespēju pasaule. Milzīgajā komplektā ir 5685 detaļas, lai vecāki varētu izbaudīt aizraujošu un vienojošu būvēšanas procesu kopā ar bērniem.

  • Iespaidīgais komplekts "NINJAGO® pilsētas dārzi" (71741) ir trīsstāvu nindzju mājas modelis, kuru uzbūvēt un pēc tam rotaļāties vai izlikt apskatei par godu NINJAGO pasaules 10. gadadienai.
  • Rotaļu nama komplektā ir veselas 19 minifigūras lomu spēlēm, tostarp jaunais Lloyd, Kai, Zane, pilsētnieks Cole, pilsētnieks Jay, pilsētniece Nya, Wu Legacy, Misako, Ronin, Hai, Cece, Mei un Tito.
  • Modelī ir daudz telpu, tostarp saldējuma veikals, Chen nūdeļu ēstuve, nindzju vadības telpa un muzejs, un katrā telpā ir aizraujoši piederumi un detaļas, kas atgādinās par nindzju varonīgo vēsturi.
  • Katru no modeļa trīs stāviem var nocelt, lai ērti rotaļātos, un aizmugurē ir kāpnes, kuras var pavilkt uz augšu vai uz leju.
  • Šajā nindzju rotaļu komplektā ir 5685 detaļas, un tas būs lieliska dzimšanas dienas dāvana aizrautīgam NINJAGO® vai LEGO® fanam. Vecāki un bērni var būvēt kopā, lai izbaudītu aizraujošu un vienojošu pieredzi.
  • Nindzju nams ir aptuveni 73 cm augsts, 44 cm garš un 33 cm plats — pietiekami liels, lai izskatītos iespaidīgi, izlikts apskatei.
  • Iekļauta kolekcionējama zelta krāsas Wu Legacy minifigūra, kas arī radīta par godu LEGO® NINJAGO® rotaļlietu 10. gadadienai.
  • LEGO® NINJAGO® piedāvā aizraujošu rotaļlietu kolekciju rotaļām un apskatei: te ir gan roboti, gan pūķi, automašīnas un kuģi.
  • Jau vairāk nekā sešdesmit gadus LEGO® klucīši tiek izgatavoti no visaugstākās kvalitātes materiāliem, lai tos ikreiz varētu viegli savienot un atvienot. Nindzju spējas nebūs nepieciešamas!
  • LEGO® būvēšanas klucīši atbilst visstingrākajiem drošības standartiem pasaulē, tāpēc ar LEGO rotaļu komplektiem tavi bērni ir drošībā.

 

Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt