Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO Ideas Baumhaus CASA SULL ALBERO Māja kokā 21318

21318
Preces ID:788701
22780 
Piegādātāja noliktavā: 1 prece(s)
+
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

Būvē, izstādi aplūkošanai un rotaļājies ar šo īpaši detalizēto rotaļu komplektu LEGO® Ideas 21318 "Māja kokā", kas sastāv no 3036 būvelementiem. Sarežģīts modelis pieredzējušiem LEGO būvētājiem, kas būs iemīļota rotaļlieta visai ģimenei. Komplektā ietilpt ainaviska pamatne un 3 LEGO namiņi kokā — galvenā guļamistaba, vannasistaba un bērnistaba. Kokam ir nomaināmas vasaras lapas zaļā krāsā un rudens lapu komplekts dzeltenā un brūnā krāsā — šie un daudzi citi uz būvpamatnes esošie augu elementi ir izgatavoti no ilgtspējīgas augu izcelsmes polietilēna plastmasas — savukārt koka augšējā daļa un namiņu jumti ir noņemami ērtākai piekļuvei. Aizraujošas rotaļas veicinās modeļa daudzveidīgais elementu klāsts, kurā ietilpst būvējams piknika galds un krēsli, šūpoles, ugunskurs, dārgumu karte un apslēpts dārgakmens, lai dotos bagātību medībās, kā arī uzvelkams celtnis, kas atrodas uz guļamistabas namiņa balkona. Unikālais radošo rotaļlietu komplekts ir lieliska dzimšanas dienas dāvana, kurā ietilpst mammas, tēta un bērnu minifigūras, kā arī putna figūra, kas ļaus izspēlēt ģimenes dzīves ainas. Komplektā ietilpst arī buklets ar būvēšanas instrukcijām, kā arī informācija par šī LEGO Ideas modeļa autoru–entuziastu un LEGO dizaineru.

  •  LEGO® Ideas komplektā ir iekļautas 4 minifigūras: mamma, tētis un 2 bērni, kā arī putna figūra.
  •  Sarežģītās konstrukcijas modelis sastāv no 3036 būvelementiem, un tā komplektā ietilpst ainaviska pamatne, koks ar maināmiem lapu komplektiem zaļā krāsā (vasara) un dzeltenā/brūnā krāsā (rudens), kā arī LEGO® Māja kokā ar 3 namiņiem — galvenā guļamistaba, vannasistaba un bērnistaba.
  •  Koka augšējā daļa un namiņu jumti ir noņemami ērtākai piekļuvei un rotaļām.
  •  Uz ainaviskās pamatnes ir būvējams piknika galds ar 4 minifigūru sēdvietām un dažādi piknika elementi, būvējams strautiņš, šūpoles (iekārtas kokā), ugunskurs, apslēpts dārgakmens, augu un krūmu elementi, kā arī kāpnes, kas ved uz namiņiem.
  •  Koka lapotni veido vairāk nekā 180 botāniskie elementi, kas izgatavoti no augu izcelsmes polietilēna plastmasas, kuru ražo no ilgtspējīgā veidā ievāktām cukurniedrēm. Arī ap koku redzamie dažādie augu elementi ir izgatavoti no augu izcelsmes plastmasas. Šis ir pirmais LEGO® Group solis ceļā uz 2030. gada ambiciozo mērķi produktu izstrādē izmantot ilgtspējīgus materiālus.
  •  Galvenās guļamistabas namiņā ir būvējama gulta un dažādi papildu elementi, tostarp paslēptas šķēres (kas simbolizē šī modeļa autora–entuziasta pamatnodarbošanos friziera profesijā), kuģis pudelē, kompass, pulkstenis, kā arī balkons un ar roku darbināms, uzvelkams celtnis priekšmetu iecelšanai namiņā.
  •  Vannasistabā ir būvējama vanna, tualete un izlietne.
  •  Bērnistabā ir divstāvīgās gultas un dažādi papildu elementi, piemēram, grāmata un dārgumu karte.
  •  LEGO® Ideas radošo rotaļlietu komplektā ietilpst arī buklets ar būvēšanas instrukcijām, kā arī informācija par šī lieliskā modeļa autoru–entuziastu un LEGO dizaineru.
  •  Izmēri: 37 cm augstums, 27 cm platums un 24 cm dziļums.
Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt