Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO Viduslaiku kalējs 21325

21325
Preces ID:792695
22140 
Piegādātāja noliktavā: 68 prece(s)
+
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

Atpūties no mūsdienu dzīves un uzbūvē krāšņo LEGO® Ideas apskates modeli "Viduslaiku kalējs" (21325). Viduslaiku trīsstāvu ēkas arhitektūras elementi ir jauki atveidoti LEGO stilā. Jumtu un 2 augšējos stāvus var noņemt, lai ērti apskatītu pilnībā iekārtoto guļamistabu un virtuvi, kā arī darbnīcu, kurā atrodas īstā viduslaiku smēdē nepieciešamās lietas. Te ir arī kvēlojoša ēze ar LEGO gaismas klucīti un dārzs ar būvējamiem ābeles un akas modeļiem. Minifigūras un daudz kas cits! Ainu atdzīvina 4 minifigūras: kalējs, loka šāvējs un 2 Melnā piekūna bruņinieki ar 4 zobeniem, 3 vairogiem un āvu. Te ir arī kustīga zirga figūra ar būvējamiem ratiem, kā arī suņa un koku vardes figūras. Stilīga dāvana. Šis būvēšanas komplekts ir daļa no iedvesmojošu LEGO komplektu kolekcijas, kas radīti, lai palīdzētu pieaugušajiem atpūsties radošā veidā. Šis būvēšanas komplekts būs brīnišķīga dāvana pašam sev vai kādam mīļam LEGO vai pašdarinātu lietu fanam.
  • Atpūties no mūsdienu dzīves un uzbūvē šo brīnišķīgo LEGO® Ideas apskates modeli (21325), kurā atveidota viduslaiku kalēja darbnīca un māja ar autentiskiem arhitektūras elementiem.
  • Iekļautas 4 minifigūras: kalējs, loka šāvējs un 2 Melnā piekūna bruņinieki ar 4 zobeniem, 3 vairogiem un āvu. Te ir arī kustīga zirga figūra ar būvējamiem ratiem, kā arī suņa un koku vardes figūras.
  • Šai trīsstāvu ēkai ir noņemams jumts, un 2 augšējos stāvus var noņemt, lai ērti piekļūtu pilnībā iekārtotajai guļamistabai, virtuvei un darbnīcai. Dārzā atradīsi ābeles un akas modeļus.
  • Darbnīcā ir daudz piederumu elementu, piemēram, darbarīki, ogles un bruņas. Piespied plēšas, lai aktivizētu LEGO® gaismas klucīti kalēja ēzē un liktu tai kvēlot.
  • Aptuvenie izmēri: augstums 27 cm, platums 27 cm, dziļums 21 cm. Iespaidīgs būvējams modelis, kuru fotografēt un parādīt citiem. Lieliska dāvana pašam sev, kā arī LEGO® un pašdarinātu lietu faniem.
  • Šajā pieaugušajiem paredzētajā būvēšanas komplektā ir iekļauta LR41 baterija LEGO® gaismas klucītim.
  • Šajā kolekcionējamajā modelī ir 2164 detaļas. Tam ir pievienots ilustrēts buklets ar informāciju par komplekta dizaineru-entuziastu un LEGO® dizaineriem, kā arī būvēšanas instrukcijām, lai arī LEGO pasaules jaunpienācēji varētu būvēt pārliecinoši.
  • Šis LEGO® Ideas būvēšanas komplekts pieaugušajiem ietilpst iedvesmojošu modeļu komplektu kolekcijā, kas radīti izsmalcinātam hobiju entuziastam, kuram patīk brīvajā laikā veidot jēgpilnus projektus.
  • LEGO® detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, tāpēc tās ir savienojamas un saderīgas, un tās vienmēr var droši savienot.
  • LEGO® klucīši un detaļas tiek pārbaudītas praktiski visos iedomājamos veidos, lai nodrošinātu atbilstību stingriem vispasaules drošības standartiem.
Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt