Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO Ideas Typewriter Rakstāmmašīna

21327
Preces ID:803744
21340 
Piegādātāja noliktavā: 11 prece(s)
+
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

18+    Vecums
2079   Detaļu skaits

Atpūties no dzīves digitālajā vidē un, būvējot LEGO® Ideas antīkās rakstāmmašīnas modeli (21327), atsauc atmiņā laiku, kad dzīve bija vienkāršāka. Modelis ir veidots, iedvesmojoties no klasiskās rakstāmmašīnas, kuru izmantoja LEGO Group dibinātājs Ole Kirks Kristiansens, un ar to var atveidot īstai rakstāmmašīnai raksturīgās kustības un skaņas. No klucīšiem būvētais vidējais burtu stienis paceļas katru reizi, kad tiek nospiests kāds burta taustiņš, un tas ir savienots ar iekārtas augšdaļu, kura drukājot pārvietojas. Te ir arī veltnis, uz kura var uzlikt īstu papīra lapu.

LEGO fana modelis, kas radīts citiem faniem.
Šo detalizēto rakstāmmašīnas modeli ir veidojis LEGO fans, par to ir balsojuši LEGO fani, un tam ir pievienota vēstule, ko rakstījis Tomass Kirks Kristiansens — LEGO Group īpašnieku ģimenes ceturtās paaudzes pārstāvis. Vēstuli var ielikt rakstāmmašīnā, lai glītais demonstrācijas modelis izskatītos nevainojami.

Populāra dāvana.
Šis modelis ir daļa no izcili kvalitatīvu LEGO būvēšanas komplektu sērijas pieaugušajiem, tam ir pievienotas skaidras instrukcijas, un tas būs lieliska dāvana pašam sev, LEGO faniem, rakstniekiem un antīku lietu mīļotājiem.

  • Radi nostalģiskas sajūtas un izraisi ziņkārību jaunākiem faniem, kuri nekad iepriekš nav redzējuši rakstāmmašīnu, ar šo LEGO® Ideas būvējamo apskates modeli (21327), kas kustas un rada skaņas gluži kā īsts.
  • Vidējais burtu stienis paceļas katru reizi, kad tiek nospiests kāds burta taustiņš, un tas ir savienots ar iekārtas augšdaļu, kura drukājot pārvietojas. Uz rakstāmmašīnas veltņa var uzlikt īstu papīra lapu.
  • Modeļa dizains veidots, iedvesmojoties no klasiskās rakstāmmašīnas, kuru izmantoja LEGO Group dibinātājs Ole Kirks Kristiansens.
  • Iekļauts buklets ar 43 valodās tulkotu vēstuli, kuru rakstījis un parakstījis LEGO Group īpašnieku ģimenes pārstāvis Tomass Kirks Kristiansens. Izvēlies savu valodu un ieliec vēstuli rakstāmmašīnā.
  • Lielisks komplekts, lai patīkami pavadītu laiku vienatnē vai kopā ar ģimeni. Šis nostalģiskais, kolekcionējamais modelis būs unikāla dzimšanas dienas vai svētku dāvana pašam sev, LEGO® faniem, rakstniekiem un antīku lietu mīļotājiem.
  • Rakstāmmašīnas modelis ir aptuveni 11 cm augsts, 27 cm plats un 26 cm dziļš, un tas ir glīts apskates objekts, kas lieliski izskatīsies fotogrāfijās.
  • Komplektā ir 2079 detaļas, un būvējamajam modelim ir pievienots ilustrēts buklets ar informāciju par komplekta dizaineru-entuziastu un LEGO® dizaineriem, kā arī pakāpeniskām instrukcijām, kas palīdzēs uzbūvēt šo izsmalcināto modeli.
  • Šis būvēšanas komplekts pieaugušajiem ir daļa no aizraujošu LEGO® Ideas modeļu kolekcijas, ko radījuši dizaineri-entuziasti, par kuriem balsojuši vairāki tūkstoši LEGO fanu un ko ražojis uzņēmums LEGO Group.
  • Jau kopš 1958. gada LEGO® detaļas vienmēr atbilst stingriem nozares standartiem, lai tās būtu saderīgas un droši savienojamas, veidojot izturīgas būves.
  • LEGO® klucīši un detaļas tiek pārbaudītas praktiski visos iedomājamos veidos, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

 

Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt