Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO Ideas Home Alone (21330)

5702017006178
Preces ID:928847
28210 
Piegādātāja noliktavā: 6 prece(s)
+
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

18+   Vecums
3955  Detaļu skaits

Atveido iemīļoto Ziemassvētku komēdiju visai ģimenei ar LEGO® Ideas rotaļu un apskates komplektu ""Home Alone"" (21330). Makalisteru mājā ir daudz labi pazīstamu detaļu un aizraujošu funkciju, lai atveidotu smieklīgās ainas. Te ir viss nepieciešamais, lai sarīkotu Kevina viltoto Ziemassvētku ballīti, kurtuve pagrabā ar LEGO gaismas klucīti, gludekļa mešanas funkcija, piekārtas krāsu bundžas, sagāžami plaukti, trose no bēniņiem uz mājiņu kokā un daudz kas cits. Mājas stāvi ir noņemami, un sienas un jumtu var atvērt, lai piekļūtu iekšpusei.

Lieliska Ziemassvētku dāvana.
Komplektā iekļautas 5 LEGO minifigūras: Kevins Makalisters, mamma Keita Makalistera, zagļi Harijs un Mārvs un kaimiņš-vecais Mārlijs, kā arī Harija un Mārva busiņš, kurā atrodas lauznis un policista cepure. Komplektā ir 3957 detaļas, un tas ir līdz šim lielākais LEGO Ideas komplekts. Klucīši ir iesaiņoti paciņās atbilstoši filmas sižetam, tāpēc stāstu vari iedzīvināt, pakāpeniski būvējot modeli brīvdienu laikā.

  • Godini iemīļoto Ziemassvētku komēdiju visai ģimenei ar LEGO® Ideas komplektu ""Home Alone"" (21330), kurā iekļauti būvējami Makalisteru nama, mājiņas kokā un zagļu busiņa modeļi rotaļām un apskatei.
  • Šis no klucīšiem būvētais filmas suvenīrs būs lieliska svētku dāvana “Home Alone” faniem. iekļautas 5 LEGO® minifigūras: Kevins Makalisters, Keita Makalistera, Harijs, Mārvs un vecais Mārlijs.
  • Mājas sienas un jumtu var atvērt, lai ērti piekļūtu iekšpusei, un modelim ir daudz aizraujošu funkciju, tostarp piekārtas krāsu bundžas, kurtuve ar izgaismojumu pagrabā un svira, kuru pavelkot Kevins var nobraukt pa kāpnēm ar ragavām.
  • Katrā mājas telpā un arī busiņā atklāj detaļas, kas atsauks atmiņā smieklīgās filmas ainas (te ir pat trose, pa kuru Kevinam aizbraukt uz mājiņu kokā!).
  • Šī komplekta būvēšana būs jauka brīvdienu nodarbe visai ģimenei, un māja, kura ir aptuveni 27 cm augsta, 34 cm plata un 37 cm dziļa, būs izcils svētku dekors.
  • Komplekta klucīši ir iesaiņoti 24 paciņās, un būvēšanas secība atbilst filmas sižetam. Komplektā ir iekļauta LR41 baterija LEGO® gaismas klucītim, kas izgaismo kurtuvi.
  • Komplektā ir 3957 detaļas, un tam ir pievienots ilustrēts buklets ar informāciju par “Home Alone” un komplekta veidotājiem — fanu un LEGO® dizaineriem. Tajā ir arī pakāpeniskas instrukcijas, kas ļaus izbaudīt aizraujošo būvēšanas procesu.
  • Šis kolekcionējamais būvēšanas komplekts pieaugušajiem ir daļa no aizraujošu LEGO® Ideas modeļu klāsta, ko radījuši dizaineri-entuziasti, par kuriem balsojuši vairāki tūkstoši LEGO fanu un ko saražojis uzņēmums LEGO Group.
  • LEGO® detaļas atbilst stingriem nozares kvalitātes standartiem, tāpēc vari būt drošs, ka tos varēsi droši un viegli savienot, veidojot izturīgus modeļus — un tā tas ir jau kopš 1958. gada.
  • LEGO® būvēšanas klucīši un detaļas tiek rūpīgi pārbaudītas, lai ikviens LEGO komplekts atbilstu stingriem globāliem drošības standartiem.

 

Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt