Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO Ideas Globuss 21332

21332
Preces ID:873128
21620 
Piegādātāja noliktavā: 3 prece(s)
+
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

18+   Vecums
2585  Detaļu skaits
 

Kur tu šodien vēlies doties? Izsapņo nākamo ceļojuma galamērķi, būvējot komplektu ""Globuss"" (21332). Komplektu ir veidojis dizainers-entuziasts, un pasaulei to piedāvā LEGO® Ideas komanda. Šajā apskates modelī ar LEGO Technic elementu palīdzību atveidots rotējošs retro stila globuss, un tajā ir izmantoti tumsā spīdoši elementi ar kontinentu un okeānu nosaukumiem. Šarmanto modeli papildina būvējami kuģa un kompasa elementi, kā arī nosaukuma plāksnīte “The Earth” (Zeme), un tas būs brīnišķīgs dekors mājās vai birojā.

Ceļo, pat nepieceļoties!
Ceļojums 2585 detaļu pasaulē sākas ar pirmo klucīti, un komplektā ir iekļautas ilustrētas instrukcijas, kas rādīs ceļu visā būvēšanas piedzīvojuma garumā. Šis kolekcionējamais modelis būs lieliska dāvana pašam sev vai draugiem, kuri ir aizrautīgi ceļotāji.

Atpūties un atgūsti spēkus.
Tevi gaida LEGO komplekti pieaugušajiem — miera osta, kurā vari koncentrēties radošai būvēšanai. No pasaules brīnumiem līdz filmu burvībai, popkultūras ikonām un daudz kam citam — šajā klāstā tu noteikti atradīsi LEGO komplektu tieši sev.

  •  Rotējošs globusa apskates modelis. Iepazīsti pasauli, būvējot komplektu ""Globuss"" (21332) — detalizētu LEGO® Ideas retro stila globusa modeli.
  •  Autentiska rotācija. Lai uzbūvētu šo globusu, saplūst divas LEGO® pasaules: LEGO Technic elementi nodrošina klasisko rotācijas asi, bet LEGO System klucīši veido lodveida formu.
  •  Tumsā spīdoši rotājumi. Izgaismo telpu ar dekoratīviem elementiem, uz kuriem izlasāmi kontinentu un okeānu nosaukumi.
  •  Būvējami kuģa un kompasa elementi. Uzbūvē senatnīgu kuģi un kompasu, ko piestiprināt pie globusa, un visbeidzot pieliec nosaukuma plāksnīti ar uzrakstu “The Earth” (Zeme).
  •  Dāvanas ideja pieaugušajiem. Iepriecini sevi vai pasniedz šo LEGO® globusa modeli ar 2585 detaļām kā dzimšanas dienas, svētku vai pārsteiguma dāvanu kādam, kas aizraujas ar ceļošanu, ģeogrāfiju, mākslu vai dizainu.
  •  Būvējams dekors mājām vai birojam. Šis apskates modelis ir aptuveni 40 cm augsts, 30 cm plats un 26 cm dziļš.
  •  Pakāpeniskas instrukcijas. Iekļauts ilustrēts buklets ar informāciju par komplekta dizaineru-entuziastu un LEGO® dizaineriem, kā arī pievienotas ilustrētas instrukcijas, kas palīdzēs būvēšanas procesā.
  •  LEGO® fanu izvēle. Šis būvēšanas komplekts ir daļa no LEGO Ideas modeļu klāsta, ko radījuši dizaineri-entuziasti, par kuriem balsojuši LEGO fani un ko saražojis uzņēmums LEGO Group.
  •  Visaugstākā kvalitāte bez kompromisiem. Jau kopš 1958. gada LEGO® klucīši atbilst stingriem nozares kvalitātes standartiem, lai tie būtu viegli un droši savienojami.
  •  Pilnīga drošība. LEGO® detaļas tiek mestas, spiestas, savītas, karsētas un rūpīgi pārbaudītas, lai nodrošinātu to atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

 

Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt