Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO Ideas Flīģelis (21323)

21323
Preces ID:791822
40920 
Piegādātāja noliktavā: 3 prece(s)
+
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

18+   Vecums
3662  Detaļu skaits
 

Vai esi aizrāvies ar mūziku? Vai tev patīk atpūsties, brīvajā laikā pievēršoties interesantam, praktiskam projektam? Tādā gadījumā šis fantastiskais modeļa komplekts LEGO® Ideas "Flīģelis" (21323) ir tev lieliski piemērota radoša aktivitāte.

Skaists un spēlējams.
Izbaudi lepnuma pilno prieku, ko dāvā izsmalcināta koncertflīģeļa būvēšana no klucīšiem — turklāt ar to var atskaņot mūziku! Atveido katra flīģeļa taustiņa āmuriņa mehānismu, kustīgo pedāli un autentiskus elementus, piemēram, atbalstāmo augšējo pārsegu un taustiņu pārsegu. Pagriez motoru un esi gatavs atskaņot brīnišķīgu mūziku: atlasi lietotāja atskaņošanas iespēju bezmaksas lietotnē LEGO Powered Up un spēlē notis pats vai aktivizē automātisko atskaņošanu un vienkārši klausies.

LEGO komplekti jūsu dzīvesveidam.
Izbrīvējiet mirkli sev un radiet LEGO muzikālo meistardarbu, ko izlikt apskatei mājās vai darbā. Šis modelis ietilpst pieaugušajiem paredzēto LEGO būvēšanas komplektu kolekcijā un ir patiesi īpaša dāvana Ziemassvētkos vai dzimšanas dienā sev vai mūziķim, pianistam vai hobiju entuziastam tavā dzīvē.

  •  Lai rīb bungas! Sveicam pasaulē pirmo spēlējamo LEGO® Flīģeli! Ļaujieties praktiskajam priekam, ko sagādā ļoti sarežģītā LEGO koncertflīģeļa modeļa izveide, un pēc tam atskaņojiet ar to skaistu mūziku.
  • LEGO® Ideas modelim "Flīģelis" (21323) ir noņemama 25 taustiņu klaviatūra, autentisks āmuriņa mehānisms, kustīgi slāpētāji un pedālis, kā arī motors. Izmantojot lietotni LEGO Powered Up, vari nospēlēt melodiju vai to atskaņot automātiski.
  •  Izbaudi sajūsmu, ko sagādā šī skaistā modeļa autentiskie elementi, sākot ar augšējo pārsegu, ko var atbalstīt gluži kā īsta flīģeļa daļu, un beidzot ar atveramo taustiņu pārsegu un flīģeļa kāju ritenīšiem, kā arī regulējama augstuma soliņu.
  •  Ja meklē radošu rokdarbu projektu, šis būvēšanas modeļa komplekts ar 3662 detaļām ir tev lieliski piemērots. Izbrīvē nedaudz laika sev un aizgaiņā stresu, liekot klucīšus citu uz cita un atjaunojot spēkus ar gandarījumu, ko dāvā sarežģīts būvējums.
  •  Flīģeļa aptuvenie izmēri ar nolaistu pārsegu: augstums 22,5 cm, platums 30,5 cm, dziļums 35,5 cm. Šis elegantais mājokļa vai darbavietas rotājums ir arī lieliska dāvana mūziķiem, mūzikas cienītājiem, pianistiem un hobiju entuziastiem.
  •  Lai izmantotu flīģeļa pašspēlēšanas funkciju, vajadzīgas sešas AAA baterijas (jāiegādājas atsevišķi) un bezmaksas lietotne LEGO® Powered Up. Izvēlies lietotāja atskaņošanas iespēju un spēlē notis pats vai aktivizē automātisko atskaņošanu un klausies kādu no 4 skaņdarbiem.
  •  Skaidras instrukcijas pat LEGO pasaules jaunpienācējiem palīdz gūt pārliecību par saviem būvēšanas spēkiem un izbaudīt procesu. Komplektā iekļauts arī ilustrēts buklets ar ziņām par šī flīģeļa komplekta dizaineru-entuziastu un citu informāciju.
  •  Šis LEGO® Ideas būvēšanas komplekts pieaugušajiem ietilpst iedvesmojošu modeļu komplektu kolekcijā, kas radīti izvēlīgam hobiju entuziastam, kuram patīk saistoši, praktiski rokdarbu projekti.
  •  LEGO® būvēšanas klucīši jau kopš 1958. gada atbilst visaugstākajiem nozares standartiem, tāpēc tie ir savienojami un saderīgi, un mazuļi tos ikreiz var viegli savienot un atvienot.
  • LEGO® klucīši un detaļas tiek rūpīgi pārbaudīti, lai nodrošinātu atbilstību ļoti stingriem drošības un kvalitātes standartiem, tādēļ varat būt drošs, ka šis kolekcionējamais flīģelis ir ne tikai pievilcīgs, bet arī izturīgs.

 

Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt