Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO Harry Potter Schloss Hogwarts Cūkkārpas pils

71043
Preces ID:789020
43460 
Piegādātāja noliktavā: 13 prece(s)
+
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

Iedzīvini maģiju LEGO® Harry Potter™ 71043 Cūkkārpas pilī! Šim detalizētajam LEGO Harija Potera kolekcionējamajam komplektam ir vairāk nekā 6000 detaļu, un tas sniedz aizraujošu būvēšanas pieredzi. Tajā ir iekļauti spilgtākie elementi no Harija Potera filmām, ļaujot tev atklāt torņus, tornīšus, kambarus, klases, būtnes, Vālējošo vītolu un Hagrida māju, kā arī daudzas citas leģendāras lietas. Šis uzlabotais būvēšanas komplekts, kurā ir iekļautas 4 minifigūras, 27 mikrofigūras — skolēni, profesori un statujas — un 5 atprātotāji, ir perfekta dāvana Harija Potera faniem.

  • Iekļautas 4 minifigūras: Godriks Grifidors, Elga Elšpūte, Salazars Slīdenis un Klementīne Kraukļunaga ar uzbūvējamu minifigūru izvietošanas statīvu.
  • Iekļautas arī 27 mikrofigūras: Harijs Poters, Rons Vīzlijs, Hermione Grendžera, Drako Malfojs, Baltuss Dumidors, profesors Strups, profesore Maksūra, Remuss Vilksons, profesore Doloresa Ambrāža, Arguss Filčs, Lords Voldemorts, Bellatrise Svešovska, 3 studenti katram no 4 namiem, 2 šaha kauliņi, Cūkkārpas arhitekta statuja un 5 ATPRĀTOTĀJI, kā arī zirnekļa Aragoga un baziliska figūras un uzbūvējams Ungārijas ragastis.
  • Iekļauti šādi mikromēroga uzbūvējami modeļi: Cūkkārpas pils, Hagrida māja, VĀLĒJOŠAIS VĪTOLS un 5 laivas.
  • Cūkkārpas pilī ir lielā zāle ar uzbūvējamiem vitrāžas logiem, namu karogi, soli, galdi, degošas lāpas un kustināmas kāpnes; mikstūru klase ar pudelīšu elementu statīviem; klase, kurā māca aizsardzības pret tumšajām zintīm, ar dažādām mikstūru pudelītēm, gramofons un skapis, kurā ir bubulis; šaha kambaris ar šaha kauliņiem; Vajadzību istaba ar dažādiem elementiem, tostarp Uguns biķeri un Pazudināmo skapi; Noslēpumu kambaris ar bazilisku un Toma Melsudora dienasgrāmatu; slēptā velna cilpas telpa ar vīteņaugu elementiem, Grifidora koptelpa ar kamīnu un sēdvietām; profesores Doloresas Ambrāžas kabinets ar galdu, krēslu un rozā piederumiem; bibliotēka ar grāmatplauktu un galdiem; profesora Dumidora kabinets ar grifa statuju pie ieejas un atmiņu kabinets.
  • Hagrida mājas komplektā ir iekļauts zirneklis Aragogs un uzbūvējami ķirbji.
  • VĀLĒJOŠĀ VĪTOLA kustīgajos zaros var ielikt uzbūvējamu, zilu lidojošo automobili Ford Anglia.
  • Iekļautas arī 5 uzbūvējamas laivas.
  • Apsēdies lielajā zālē un ieturi maltīti kopā ar Cūkkārpas profesoriem un skolēniem!
  • Ielavies Noslēpumu kambarī pa slepeno ieeju un stājies pretī baziliskam!
  • Apmeklē nodarbību, kurā māca aizsardzību pret tumšajām zintīm, un uzzini, kā sevi aizsargāt no tumšās maģijas!
  • Uzkāp pa kustīgajām kāpnēm!
  • Bibliotēkā gatavojies Pamata eksāmeniem burvestībā.
  • Piederumi: Grifidora zobens, Elgas Elšpūtes kauss, zižļi, mikstūras, namu karogi, liesmas, katls un 2 palielināmie stikli.
  • Mikrofigūru piederumi: 2 šaha statujas un Cūkkārpas arhitekta statuja.
  • Cūkkārpas pils izmēri: augstums — 58 cm, platums — 69 cm un dziļums — 43 cm.
Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt