Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO Harry Potter Diagonaleja (75978)

75978
Preces ID:791763
53320 
Prece izpārdota
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

LEGO® Harry Potter™ Diagonaleja (75978) ir lielisks Londonas burvestību apdvestās iepirkumu ielas atveidojums Harija Potera filmu faniem no 16 gadu vecuma.

Ikoniski veikali, pilni ar autentiskām filmu detaļām.
Iespaidīgais modelis ir vairāk nekā metru plats un brīnišķīgi uztver rosīgā maģijas piederumu tirdzniecības centra mērogu un gaisotni. Aiz brīnišķīgajām fasādēm slēpjas interesants iekārtojums, aizraujošas funkcijas un pazīstami tēli. Aplūko Olivanda zižļus; paviesojies grāmatnīcā “Flarišs un Blots”, kur Zeltiņš Sirdsāķis paraksta grāmatas; iegādājies mīlas dziru Vīzliju burvju vizuļu veikalā; pārskati preces un dažādus piederumus Skribulus rakstāmpiederumu veikalā, "Kalambola aprīkojums profesionāļiem" veikalā, Floriana Forteskjū saldējuma kafejnīcā un “Dienas Pareģa” telpās.

Interesantas kolekcionējamas būvēšanas rotaļlietas.
LEGO modeļu un rotaļu komplektu plašais klāsts nodrošina Harija Potera pasaules faniem nebeidzamu, iztēles bagātu jautrību un radošu dekorāciju iespējas.

  • Šis lielais, apskatei izliekamais modelis LEGO® Harry Potter™ "Diagonaleja" (75978) Harija Potera filmu faniem no 16 gadu vecuma sagādā iespēju atveidot burvju Londonas burvīgāko iepirkšanās ielu.
  • Te atradīsi Olivanda zižļu veikalu, Skribulus rakstāmpiederumu veikalu, veikalu "Kalambola aprīkojums profesionāļiem", Floriana Forteskjū saldējuma kafejnīcu, grāmatnīcu “Flarišs un Blots”, kā arī Vīzliju burvju vizuļu veikalu un laikraksta “Dienas Pareģis” telpu ieeju.
  • Izmantojot autentiskos piederumus un pazīstamās minifigūras no Harija Potera filmām, iespējams atveidot “dzīvu modeli” ar nebeidzamām pārkārtošanas un jaunu sižetu veidošanas iespējām.
  • Šis sarežģītais, interesantais konstruktora komplekts ir lieliska dāvana Ziemassvētkos vai dzimšanas dienā bērniem, Harija Potera faniem, modeļu entuziastiem un LEGO® klucīšu būvēšanas cienītājiem no 16 gadu vecuma.
  • Šis komplekts LEGO® Harry Potter™ "Diagonaleja" (aptuvenie izmēri: augstums 29 cm, platums 102 cm, dziļums 13 cm) irlīdz augšai pilns ar autentiskām detaļām.
  • Nav nepieciešamas baterijas. Šis modulārais konstruktora komplekts nodrošina praktisku, interesantu būvēšanas pieredzi. Pat slaveno Vīzliju burvju vizuļu veikala ieeju ar paceļamo cepuri var darbināt, izmantojot roku.
  • Ja apsver domu iegādāties šo apbrīnojamo modeli kā dāvanu kādam LEGO® būvēšanas komplektu iesācējam, raizēm nav iemesla — ir pievienotas skaidras, drukātas būvēšanas instrukcijas. Atver kasti, un izklaidējoša būvēšana var sākties!
  • LEGO® Harry Potter™ komplektos iekļauti iecienīti tēli, pārsteidzošas iespējas un zināmas atrašanās vietas no populārajām filmām. Tie ir lieliskas dāvanas ikvienam, kurš vēlas iedzīvināt filmas maģisko gaisotni.
  • LEGO® konstruktoru rotaļlietas atbilst visaugstākajiem nozares standartiem, lai visi klucīši būtu savienojami un saderīgi, un bērni ikreiz var tos viegli savienot un atvienot — bez maģijas palīdzības!
  • Visas LEGO® detaļas un klucīši tiek mesti, karsēti, spiesti, savīti un pārbaudīti, lai nodrošinātu ikvienas daļas atbilstību visaugstākajiem drošības standartiem pasaulē.
Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt