Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO Harry Potter Cūkkārpas leģendas- kolekcionāra izdevums 76391

76391
Preces ID:791486
28210 
Piegādātāja noliktavā: 8 prece(s)
+
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

18+     Vecums
3010   Detaļu skaits
 

LEGO® Harry Potter™ gadadienas komplektā "Cūkkārpas leģendas — kolekcionāra izdevums" atveidoti vairāki nozīmīgi šīs tēmas simboli, un šis apskates modelis ir radīts, domājot par pieaugušajiem entuziastiem.

Apburoša maģisku mirkļu kolekcija.
Šajā veltījumā Harija Potera burvju pasaulei iekļauti vairāki nozīmīgi simboli vienā izteiksmīgā modelī. Te ir Harija zizlis un brilles; Rona šokolādes varde, Hermiones mikstūru paplāte ar 5 mikstūru pudelītēm un maģiskām sastāvdaļām (tostarp žaunaļģes, Felix Felicis “šķidrā laime” un daudzsulu mikstūra), Toma Melsudora dienasgrāmata, Zelta zibsnis un skolas šalle (to var pielāgot jebkuram Cūkkārpas tornim). Šo apburošo komplektu papildina pūce Hedviga, kura tur vēstuli par uzņemšanu Cūkkārpā. Šo fascinējošo modeli papildina 3 ekskluzīvas zelta krāsas minifigūras: Baltuss Dumidors, Minerva Maksūra un Lempiuss Hagrids, kā arī demonstrēšanas pamatne ar elementu, kas izrotāts par godu LEGO Harry Potter 20. gadadienai.

  • LEGO® Harry Potter™ komplekts "Cūkkārpas leģendas — kolekcionāra izdevums" (76391) ir būvējams, dekoratīvs veltījums burvju pasaulei, un tas ir veidots, domājot par pieaugušajiem Harija Potera entuziastiem.
  • Iekļauti leģendāri priekšmeti: Harija zizlis un brilles, paplāte ar mikstūrām, Toma Melsudora dienasgrāmata, Zelta zibsnis, Cūkkārpas šalle, Hedviga ar vēstuli par uzņemšanu Cūkkārpā un citi elementi.
  • Iekļautas arī 3 ekskluzīvas gadadienas minifigūras zelta krāsā: Baltuss Dumidors, Minerva Maksūra un Lempiuss Hagrids, kā arī pamatne, kas izrotāta ar elementu par godu LEGO® Harry Potter™ 20. gadadienai.
  • Šī modeļa būvēšana sniegs patiesu gandarījumu un iespēju atpūsties no ikdienas rūpēm, 3010 LEGO® klucīšus nesteidzīgi pārvēršot par iespaidīgu liela mēroga apskates modeli no Harija Potera pasaules.
  • Šis aizraujošais būvēšanas projekts būs lieliska dāvana dzimšanas dienā, Ziemassvētkos vai citos gadījumos ikvienam modeļu veidošanas entuziastam vai pieaugušam Harija Potera filmu fanam.
  • Šis satriecošais modelis ir aptuveni 44 cm augsts, 50 cm plats un 33 cm dziļš, un tas raisīs sarunas gan mājās, gan darbavietā.
  • Kvalitatīvās, viegli saprotamās drukātās instrukcijas ļauj ķerties pie aizraujošā būvēšanas projekta, līdzko ir atvērta kārba.
  • Pieaugušajiem paredzētie LEGO® komplekti ir veidoti tā, lai to būvēšana un izlikšana apskatei sagādātu gandarījumu un aizrautu ikvienu modeļu darināšanas entuziastu.
  • LEGO® būvēšanas komplekti atbilst stingriem nozares kvalitātes standartiem, tāpēc to detaļas ir savienojamas un saderīgas, tās vienmēr var nevainojami savienot un atvienot — un tā tas ir jau kopš 1958. gada.
  • LEGO® detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību visaugstākajiem drošības standartiem pasaulē.

 

Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt