Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO Friends Mājdzīvnieku klīnika (41695)

41695
Preces ID:804537
1680 
Prece izpārdota
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

4+   Vecums
111  Detaļu skaits
 

Sniedz bērniem no 4 gadu vecuma iespēju paust savu mīlestību pret dzīvniekiem, rotaļās rūpējoties par savainotu kaķi divstāvīgajā LEGO® Friends rotaļu komplektā "Mājdzīvnieku klīnika" (41695). Krāsainajā ēkā ir rotaļu rentgena aparāts pacientu izmeklēšanai, aprūpes zona un vieta, kur kaķiem asināt nagus. Augšējo stāvu var noņemt, lai viegli piekļūtu apakšstāvam, kur atrodas kases aparāts un instrumentu skapītis ar rotaļu veterinārārsta piederumiem.

Jautrībā var piedalīties arī pieaugušie.
4+ kolekcionējamās dāvanas ir lielisks veids, kā pieaugušajiem un bērniem kopā iepazīt radošo LEGO pasauli. Atver paciņu, lai bērni uzreiz varētu ļauties rotaļām, jo katrā klucīšu paciņā ir tēls vai jauks rotaļu dzīvnieks un neliels modelis. Modeli bērni spēs uzbūvēt patstāvīgi, jo šai mājdzīvnieku klīnikas rotaļlietai ir pievienota vienkārša, ilustrēta pamācība, tāpēc būvēšanas process nesagādās grūtības arī bērniem, kuri vēl tikai mācās lasīt. Iepazīstini bērnus ar LEGO Friends rotaļu komplektiem, kuri palīdzēs bērnam atklāt savas aizraušanās kopā ar draugiem.

  • Krāsaina rotaļu mājdzīvnieku klīnika palīdzēs bērniem apgūt būvēšanu. Ar LEGO® Friends komplektu "Mājdzīvnieku klīnika" (41695) bērni jau no 4 gadu vecuma varēs paust savu mīlestību pret dzīvniekiem un vienlaikus pilnveidot būvēšanas prasmes.
  • Daudz rotaļas rosinošu elementu. Iekļautas 2 minilellītes, tostarp LEGO® Friends Mia, kā arī kaķa, bruņurupuča un truša rotaļu figūras un dažādi rotaļu veterinārārsta piederumi, lai dzīvnieku aprūpes rotaļas turpinātos daudzu stundu garumā.
  • 2 aizraujoši stāvi. Bērni var atvest uz pārbaudi savu dzīvnieku vai arī iejusties veterinārārsta lomā un veikt rentgenu. Augšstāvā atrodas aprūpes zona, kur dzīvnieki var rotaļāties un tikt sakopti. Te ir pat vanna un kaķu sporta zāle.
  • Dāvana bērniem no 4 gadu vecuma. Šis komplekts būs radoša balva mazajiem dzīvnieku mīļotājiem, un tas būs lieliska dzimšanas dienas dāvana bērniem, kuri labprāt iepazīst būvēšanu un rotaļājas ar dzīvnieku figūrām.
  • Radošums jebkurā laikā. Šis LEGO® Friends komplektsir aptuveni 16 cm augsts un 13 cm plats. Tas neaizņem daudz vietas, tāpēc to var nolikt viegli pieejamā vietā, lai jebkurā mirklī ļautos aizraujošām dzīvnieku aprūpes lomu spēlēm.
  • Vienkārša būvēšana. 4+ rotaļu komplektos ir iekļauti sākuma klucīši, kas palīdz ātri uzsākt būvēšanu. Vienkāršās, ilustrētās instrukcijas būs viegli saprotamas arī bērniem, kuri vēl tikai mācās lasīt.
  • Mācīšanās rotaļājoties. 4+ rotaļlietas ir veidotas tā, lai palīdzētu sagatavoties skolai, attīstot komunikācijasprasmes, koncentrēšanos un pašizpausmi.
  • Sabiedrība, kas rūpējas. Komplektu var savienot ar LEGO® Friends komplektu "Mājdzīvnieku klīnikas neatliekamās palīdzības auto" (41694), lai paplašinātu rotaļu iespējas un radītu pasauli, kurā draugi strādā kā komanda, lai rūpētos par dzīvniekiem.
  • Lieliski darbojas katru reizi. Jau kopš 1958. gada LEGO® rotaļlietas atbilst visaugstākajiem nozares standartiem, tāpēc tās ir vienlīdz kvalitatīvas un saderīgas, un tās ikreiz var viegli savienot un atvienot!
  • Rotaļas bez raizēm. LEGO® detaļas un klucīši tiek maksimāli pārbaudīti, lai šī radošā dāvana atbilstu stingriem drošības standartiem.

 

Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt