Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO Friends Hārtleikas pilsētas iepirkšanās centrs (42604)

42604
Preces ID:1202151
10920 
Piegādātāja noliktavā: 1 prece(s)
+
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

Būvrotaļlieta bērniem, kas pārstāv tirdzniecības centru

LEGO® Friends Hārtleikas pilsētas iepirkšanās centra (42604) rotaļu komplekts iedvesmo bērnus, kas vecāki par 8 gadiem, iesaistīties iztēlē un iepirkties. Komplektā ir 7 tēli radošai lomu spēlei, kuras laikā attīstās bērnu sociālās prasmes. Kad trīsstāvu tirdzniecības centrs ir uzbūvēts, bērni var doties izpētīt veikalus. Izvēlē ir skaistumkopšanas līdzekļi, rotaļlietas, videospēles, ziedi un āra aksesuāri. Un būvniecība ir tikai sākums! Komplektā ir daudz detaļu, kas iedvesmo bērnus izdomāt draudzības stāstus, pērkot savus iecienītākos produktus veikalos. Rotaļlieta, kas atgādina īstu iepirkšanās centru, noteikti apburs mazos pircējus. Tirdzniecības centrā ir arī nūdeļu restorāns, jätski kiosks, bankomāts, ūdenskritums un strūklaka. Personāži var pārvietoties no viena stāva uz otru ar eskalatoriem, kas griežas, pagriežot pogu. Pārsteidzošs iepirkšanās centrs lieliski rotā jūsu istabu. Kad konstrukcija ir pagriezta, spēles var viegli turpināties tirdzniecības centrā.

Iespējas:

  • Tirdzniecības centra spēļu komplekts bērniem, kas vecāki par 8 gadiem - Bērnu sociālās prasmes attīsta 7 varoņi un jautra iepirkšanās centra rotaļlieta ar 5 veikaliem un diviem strādājošiem eskalatoriem
  • Darbojoši eskalatori – mazie pircēji var novietot figūriņas uz eskalatoriem un pārvadāt draugus starp 3 dažādiem tirdzniecības centra stāviem, pagriežot pogu
  • Gluži kā īsts iepirkšanās centrs – miniatūrais modelis ir pilns ar pazīstamām detaļām no īsta iepirkšanās centra, tostarp 5 veikaliem, nūdeļu restorānu, jätski kiosku, atpūtas zonu, bankomātu, kases aparātiem un diviem eskalatoriem.
  • 7 figūriņas — ietver LEGO® Friends Liannu, Aliju un Novu, Lianas māti Mišelu un jaunāko māsu Viktoriju, kā arī Petča un Irēnas figūriņas
  • Daudz aksesuāru, lai iedvesmotu lomu spēlēm – LEGO® komplektā ietilpst veikalos nopērkamās preces, tostarp kajaks, binokļi, multfilmas, austiņas, ziedu pušķi, krāsas, skrituļdēlis, zaķa rotaļlieta un kosmētika.
  • Dāvana bērniem, kuriem patīk iepirkties - Rotaļlietu komplekts ir piemērots kā dāvana bērniem no 8 gadu vecuma, kuriem patīk apmeklēt iepirkšanās centru un kuriem patīk draudzības tematikas lomu spēles
  • Jautrs veids, kā būvēt – lietotne LEGO® Builder palīdz bērniem intuitīvi būvēt. Lietojumprogrammā varat saglabāt komplektus, uzraudzīt norisi un tuvināt un pagriezt modeļus 3D skatā būvniecības laikā
  • Vairāk draudzības piedzīvojumu — skatiet citus LEGO® Friends sērijas būvēšanas komplektus (nopērkami atsevišķi), kas ir piemēroti meitenēm un zēniem, kuriem patīk radošas rotaļas.
  • Izmēri – 1237 daļīgu ēku komplekta tirdzniecības centra izmēri: augstums pārsniedz 25 cm, platums 46 cm un dziļums 21 cm, kad tas ir pabeigts.

 

Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt