Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO Creator Ziemassvētku vecīša apciemojums (10293)

10293
Preces ID:792320
11220 
Piegādātāja noliktavā: 100 prece(s)
+
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

18+     Vecums
1445   Detaļu skaits

Ja tu sapņo par ideālu Ziemassvētku vakaru, sāc svētku laiku ar burvīgo LEGO® būvēšanas komplektu ""Ziemassvētku vecīša apciemojums"" (10293). Tas ir lielisks veids, kā patīkami pavadīt laiku, veidojot omulīgu, pieaugušajiem un ģimenēm paredzētu modeli. Uzbūvē detalizēto Ziemassvētku namiņu un izpēti tā atjautīgās detaļas, bet pēc tam izliec modeli apskatei.

Tradīcijām bagāts modelis.
Atrodi visus elementus, kas padara Ziemassvētku vakaru īpašu. Pie kamīna karājas zeķes, Ziemassvētku vecīti gaida cepumu šķīvis, piens un īpaša vieta pie ēdamgalda. Tikpat detalizēta ir arī ēkas ārpuse. Apskati eglīti un viegli piespied tās galotni, lai iedegtos lampiņas. Priecīgo ainu papildina dažādas papildu detaļas: dāvanas, pastkastīte un no klucīšiem būvētas vītnes pie “apsnigušā” jumta.

Brīnišķīgs Ziemassvētku būvēšanas projekts.
Komplekts ""Ziemassvētku vecīša apciemojums"" ietilpst LEGO Ziemas ciemata kolekcijā — tie ir būvējami, Ziemassvētku noskaņā veidoti modeļi pieaugušajiem.

  •  Izbaudi burvīgu Ziemassvētku noskaņu ar LEGO® būvēšanas komplektu ""Ziemassvētku vecīša apciemojums"" (10293). Izpēti tradicionālās detaļas, kas saistās ar Ziemassvētku vecīša apciemojumu, un izliec apskatei apburošo namiņa modeli.
  • Iekļautas 4 minifigūras: tētis, mamma, meitene un Ziemassvētku vecītis, lai tu varētu atveidot aizvien jaunas omulīgas Ziemassvētku vakara ainas. Skaties, kā Ziemassvētku vecītis ienāk mājā caur lielo skursteni un kamīnu.
  •  Tev patiks detalizētajā interjerā atrast visus svētku elementus. Pie kamīna karājas zeķes, Ziemassvētku vecītim ir atstāts cepumu šķīvis un piens, bet mājā ir paslēptas dāvanas.
  •  Šis modelis lieliski izskatās no visām pusēm, tāpēc tas būs lielisks svētku rotājums. Aplūko jauko virtuvi, kurā ir pat no klucīšiem būvēts mikseris.
  •  Piešķir mirdzumu savai Ziemassvētku vakara ainai. Eglītē ir iebūvēts gaismas klucītis (ar iekļautu bateriju), kas iedegas, piespiežot egles galotni.
  •  Vai tu meklē idejas vislabākajām Ziemassvētku dāvanām? Šis modeļa būvēšanas komplekts patiks LEGO® faniem, kā arī pieaugušajiem un ģimenēm, kas labprāt saņemtu komplektu, no kura uzbūvēt lielisku dekoratīvu modeli.
  •  Šis kolekcionējamais Ziemassvētku namiņš ir aptuveni 19 cm augsts, 27 cm plats un 16 cm dziļš. Jumta aizmugures daļu var atvērt, lai piekļūtu augšstāva guļamistabai. 
  •  Šis kolekcionējamais, būvējamais Ziemassvētku namiņa modelis ietilpst LEGO® Ziemas ciemata kolekcijā — tie ir radoši būvēšanas komplekti, kas veidoti pieaugušajiem būvēšanas faniem.
  •  LEGO® būvēšanas klucīši tiek ražoti no kvalitatīviem materiāliem. Tie ir savienojami un saderīgi, tos vienmēr var viegli savienot un atvienot — un tā tas ir jau kopš 1958. gada.
  •  LEGO® detaļu drošība un kvalitāte ir pirmajā vietā. Tāpēc tās tiek rūpīgi pārbaudītas, un vari būt pārliecināts, ka modelis būs ne vien skaists, bet arī izturīgs.

 

Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt