Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO Creator Titāniks 10294

10294
Preces ID:1096687
94050 
Piegādātāja noliktavā: 6 prece(s)
+
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

18+    Vecums
9090  Detaļu skaits

Kopš Titānika liktenīgā pirmā brauciena 1912. gadā šis slavenais kuģis ir rosinājis iztēles visā pasaulē. Tagad tu vari to godināt, uzbūvējot grandiozo, kolekcionējamo modeli ar LEGO® būvēšanas komplektu ""Titāniks"" (10294).

Autentiskā mērogā veidots modelis.
Šis modelis ir veidots mērogā 1:200, un tas sastāv no 3 daļām, kurās precīzi atveidoti Titānika elementi. Šķērsgriezumā ir redzamas interjera detaļas, piemēram, pirmās klases ēdamzāle, galvenās kāpnes, viena no katlu telpām un daudzas dažādu klašu pasažieru kajītes. Iedzīvini Titānika stāstu, atveidojot dažādas kuģa detaļas, piemēram, komandtiltiņu, pastaigu klāju, lasīšanas telpu, peldbaseinu un daudzas citas.

Nepārspējams būvēšanas projekts ar vairāk nekā 9000 detaļām.
Šis ir viens no visu laiku lielākajiem LEGO modeļiem: tā garums ir aptuveni 135 cm. Komplektā ir vairāk nekā 9000 detaļas, tāpēc aizraujošais būvēšanas process nebeigsies pārāk ātri, un tā beigās tu iegūsi grandiozu modeli, ko ar lepnumu izlikt apskatei.

  •  Uzbūvē iespaidīgu pasaules slavenākā okeāna lainera LEGO® modeli ar LEGO komplektu ""Titāniks"" 10294. Šis būs aizraujošs būvēšanas izaicinājums ar vairāk nekā 9000 detaļām.
  •  Precīzi atveido Titānika vēsturiskās detaļas ar kuģa modeli, kas veidots mērogā 1:200. Te ir tādas autentiskas detaļas kā vairāk nekā 300 iluminatori, leģendārais komandtiltiņš, glābšanas laivas, soli, kravas celtnis u. c.
  •  Kuģi var sadalīt trīs daļās, lai apskatītu detalizēto interjeru. Uzbūvē un apbrīno galvenās kāpnes, kajītes, ēdamzāli, smēķētavu, lasīšanas telpu un peldbaseinu.
  •  Uzbūvē un izpēti īsta kuģa reālistiskos elementus. Pagriez dzenskrūves, lai redzētu, kā kustas dzinēja virzuļi.
  •  Šis grandiozais Titānika modelis ir vēsturisks, kolekcionējams eksponāts. Visas modeļa daļas balsta demonstrēšanas statīvs. Kā lielisku nobeigumu kuģa priekšpusē piestiprini plāksnīti ar nosaukumu.
  •  Aizraujoša būvēšana pieaugušajiem LEGO® būvētājiem, vēstures entuziastiem un ikvienam, kas interesējas par Titānika stāstu. Šī būs arī nepārspējama dāvana vēsturisku piemiņas lietu kolekcionāriem.
  •  Viens no visu laiku lielākajiem un garākajiem LEGO® modeļiem: aptuveni 135 cm garš, 44 cm augsts un 16 cm plats.
  •  Šis kolekcionējamais LEGO® Titānika modeļa komplekts ietilpst radošu būvēšanas modeļu sērijā pieaugušajiem, kam patīk izsmalcināts dizains, daudzveidīgas detaļas un eleganta arhitektūra.
  •  LEGO® būvēšanas klucīši tiek ražoti no kvalitatīviem materiāliem. Tie ir savienojami un saderīgi, tos vienmēr var viegli savienot un atvienot — un tā tas ir jau kopš 1958. gada.
  •  LEGO® detaļu drošība un kvalitāte ir pirmajā vietā. Tāpēc tās tiek rūpīgi pārbaudītas, un vari būt pārliecināts, ka modelis būs ne vien skaists, bet arī izturīgs.

 

Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt