Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO City Ugunsdzēsēju depo un ugunsdzēsēju auto (60414)

60414
Preces ID:1202161
7250 
Piegādātāja noliktavā: 1 prece(s)
+
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

6+   Vecums
843  Detaļu skaits

Atdzīvini bērnu iztēli ar LEGO® City Ugunsdzēsēju depo un ugunsdzēsēju automašīnas (60414) rotaļlietu komplektu bērniem no 6 gadu vecuma. Depo ir moderns vadības centrs, virtuve un guļamistaba virs aprīkojuma zonas un 2 garāžām ar augstām durvīm, kas veras uz augšu. Komplektā ietilpst arī rotaļu drons un ugunsdzēsēju auto ar modulārām kāpnēm un ugunsdzēšanas aparāta stiprinājumiem. Mobilizē 5 ugunsdzēsēju minifigūras un ugunsdzēsēju suņa figūru, lai stundām ilgi varētu izspēlēt ugunsdzēsēju lomu spēles. Bērni var izmantot šo komplektu kopā ar citiem LEGO City komplektiem (jāiegādājas atsevišķi) vēl aizraujošākiem piedzīvojumiem!

Šis ārkārtas glābšanas rotaļlietu komplekts ietver viegli uztveramu drukātu pamācību un 3D "soli pa solim" instrukcijas lietotnē LEGO Builder. Tajā bērni būvēšanas laikā var tuvināt un grozīt modeļus no visām pusēm.

LEGO City Ugunsdzēsēju rotaļu komplekti piedāvā detalizētus rotaļu sauszemes, gaisa un ūdens transportlīdzekļus iztēles bagātām rotaļām bez robežām.

  • Ugunsdzēsēju depo un ugunsdzēsēju auto bērniem no 6 gadu vecuma. LEGO® City rotaļu komplekts ar modernu ugunsdzēsēju depo ar vadības centru un rotaļu auto spraigiem ugunsdzēšanas piedzīvojumiem.
  • Kas ir kastītē? Komplekts iekļauj visu, kas bērniem nepieciešams, lai uzbūvētu rotaļu ugunsdzēsēju depo ar helikopteru nolaišanās laukumu, dronu, ugunsdzēsēju auto, 5 ugunsdzēsēju minifigūrām un suņa figūru
  • Jautras funkcijas LEGO® ugunsdzēsējiem. Iekļauj vadības telpu, virtuvi, gultu un ugunsdzēsējustieni ugunsdzēsēju minifigūrām, kā arī auto ar šļūteni, modulāras trepes un ugunsdzēšanas aparāta stiprinājumus
  • Rotaļlietas būvēšanas komplekts ar interaktīvu pamācību. Atklāj lietotni LEGO® Builder, kurā bērni var tuvināt un grozīt komplektus trīs dimensijās, sekot līdzi būvēšanas progresam un saglabāt virtuālus rotaļu komplektus
  • Jautra dzimšanas dienas dāvana bērniem. Pasniedz šo rotaļu komplektu kā dāvanu dzimšanas dienā, svētkos vai vienkārši jebkurā dienā zēniem un meitenēm no 6 gadu vecuma
  • Atklāj iztēles bagātu rotaļu pasauli. Bērniem ir vēl vairāk jautrības un piedzīvojumu, savienojot šo komplektu ar citiem no LEGO® City klāsta (jāiegādājas atsevišķi)
  • Pilsēta bez robežām. LEGO® City ir vieta, kur bērni var ļaut vaļu plašajai iztēlei — ar ēkām, transportlīdzekļiem un iedzīvotājiem, kas motivē būvēt, radīt, pētīt un rotaļāties
  • Izmēri. Šis 843 detaļu ugunsdzēsēju depo ir vairāk nekā 22 cm augsts, 32 cm plats un 14 cm dziļš.

 

Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt