Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

Lego City Marsa izpētes misijas ar kosmosa kuģi 60354

60354
Preces ID:891296
2880 
Piegādātāja noliktavā: 100 prece(s)
+
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

6+  Vecumi
298  Gabali

Nosūtiet bērnu rotaļas orbītā ar interaktīvu rotaļu pieredzi, kurā viņi iegūst vadošo lomu digitālajos piedzīvojumu stāstos, izmantojot īstus LEGO® klucīšus, lai izpildītu aizraujošas ekrāna misijas. Šajā LEGO City Marsa kosmosa kuģa izpētes misiju (60354) rotaļu komplektā ir iekļauts foršs rotaļu kosmosa kuģis un planētas rover, kā arī 3 minifigūras, robo-suņa figūra un daudz LEGO detaļu, lai atrisinātu aizraujošus stāstu vadītus būvēšanas izaicinājumus.

Lejupielādēt bezmaksas lietotni
Šim LEGO City Mars Spacecraft Exploration Missions rotaļu komplektam ir nepieciešams viedtālrunis vai planšetdators, kas aprīkots ar bezmaksas lietotni LEGO Building Instructions.

Bērni vecumā no 6 gadiem mācās rotaļājoties.
Bērni kļūst par varoņiem, kas atrodas darbības centrā, izmantojot LEGO City Missions rotaļu komplektus, attīstot radošās un problēmu risināšanas prasmes, mijiedarbojoties ar iecienītākajiem ekrāna varoņiem un pabeidzot konstruēšanu bez instrukcijām. izaicinājumi, lai glābtu dienu!

  • Praktiski digitāli piedzīvojumu stāsti — iepazīstiniet bērnus ar interaktīvu rotaļu pieredzi ar šo LEGO® City Marsa kosmosa kuģa izpētes misiju (60354) rotaļu komplektu.
  • Kas ir kastē? – Visas LEGO® detaļas, kas bērniem ir vajadzīgas, lai izveidotu misijas kosmosa kuģi un risinātu konstruēšanas izaicinājumus bez instrukcijām, kā arī 2 asteroīdi, Marsa iestatījums, 3 minifigūras un robo-suņa figūra.
  • Interaktīva LEGO® spēle — bērni uzņemas vadošo lomu digitālajos piedzīvojumu stāstos, izmantojot īstus LEGO klucīšus un būvējamas rotaļlietas, lai izpildītu ekrānā redzamās kosmosa izpētes misijas.
  • Dāvana visiem gadījumiem — šo LEGO® City Missions rotaļu komplektu var dāvināt kā svētku, dzimšanas dienas vai jebkuras citas dienas dāvanu bērniem no 6 gadu vecuma.
  • Izmēri. Uzbūvētā kosmosa kuģa galvenā modeļa misijas izmērs ir vairāk nekā 1,5 collas (4 cm) augsts, 7,5 collas (19 cm) garš un 7 cm plats
  • Komplektā ar misijas piederumiem – LEGO® piederumos ietilpst rotaļlietu metāla detektors, pneimatiskais āmurs, lāzermetinātājs, ugunsdzēšamais aparāts, tīkls, banāns un tītara stilbiņš
  • Spēle bez instrukcijām — bērni spēlējoties mācās, izmantojot īstus LEGO® klucīšus un savu radošumu, lai atrisinātu ekrānā redzamos konstruēšanas izaicinājumus un izglābtu dienu.
  • Lietotņu vadīts rotaļu komplekts — LEGO® City Missions rotaļu komplektiem nepieciešams viedtālrunis vai planšetdators ar lietotni LEGO Building Instructions
  • Kvalitāte nodrošināta — visi LEGO® komponenti atbilst stingriem nozares standartiem, lai nodrošinātu, ka tie ir konsekventi, saderīgi un ar tiem ir jautri būvēt: tā tas ir kopš 1958. gada.
  • Drošība pirmajā vietā — LEGO® komponenti tiek nomesti, karsēti, sasmalcināti, savīti un analizēti, lai pārliecinātos, ka tie atbilst stingriem globāliem drošības standartiem.

 

Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt