Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO City Kosmosa bāze un raķešu pacelšanās laukums (60434)

60434
Preces ID:1202143
12360 
Piegādātāja noliktavā: 215 prece(s)
+
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

8+     Vecums
1422  Detaļu skaits

LEGO® City Kosmosa bāze un raķešu pacelšanās laukums (60434) - kosmosa izpētes rotaļlieta bērniem no 8 gadu vecuma ir aprīkota ar visu, kas nepieciešamas piedzīvojumiem ārpus šīs pasaules. Virs galvenā sektora ir vadības telpa un 360° kosmosa celtnis, kas atveras, lai piekļūtu aprīkojumam, zinātniskajai laboratorijai un atpūtas zonai. Komplektā iekļauts kosmosa kuģis, starta laukums, celtniecības auto un planētas daļa ar rotaļu enerģijas kristāliem un augiem, kā arī 6 kosmosa apkalpes minifigūras un 1 robota un 2 citplanētiešu figūras iztēles bagātām lomu spēlēm. Aizved savu jaunieti aizraujošā būvēšanas piedzīvojumā ar lietotni LEGO Builder. Tajā viņi var būvēšanas laikā tuvināt un grozīt modeļus trīs dimensijās, lai apskatītu tos no visām pusēm.

LEGO City kosmosa komplekti ir aprīkoti ar transportlīdzekļiem, detalizētām konstrukcijām un iedvesmojošiem varoņiem, lai radoši spēlētos bez ierobežojumiem.

Šajā komplektā esošajā raķešu kuģī ir iekļauts īpašais kosmosa gaisa slēdzenes sistēma savienošanai ar citiem saderīgiem kosmosa tematikas LEGO spēļu komplektiem (jāiegādājas atsevišķi) vēl aizraujošākiem piedzīvojumiem!

  • Kosmosa izpētes rotaļlieta. LEGO® City Kosmosa bāze un raķešu pacelšanās laukums bērniem no 8 gadu vecuma ir radīts neierobežotām spēlēm par kosmosa tematiku.
  • Kas ir šajā LEGO® City kosmosa komplektā? Viss, kas bērniem nepieciešams, lai uzbūvētu rotaļu kosmosa bāzi ar 360° celtni, kosmosa kuģi, starta laukumu, kravas automašīnu, planētas vidi, 6 minifigūras, robota un 2 citplanētiešu figūras
  • Izklaide kosmosa kuģu un iztēles spēļu cienītājiem. Bērni var darbināt 360° torņa celtni un atvērt pamatni, lai piekļūtu aprīkojumam, detalizētai zinātnes laboratorijai un atpūtas zonai.
  • Digitāla būvēšanas pamācība. Aizved savu kosmosa entuziastu jautrā būvēšanas piedzīvojumā ar 3D lietotni LEGO® Builder, kurā būvēšanas laikā bērni var apskatīt modeļus no visām pusēm
  • Dāvana kosmosa mīļotājiem. Padari jebkuru dienu īpašu, uzdāvinot šo kosmosa rotaļu komplektu kosmosa rotaļlietu cienītājiem no 8 gadu vecuma.
  • Savietojams ar citiem LEGO® spēļu komplektiem (jāiegādājas atsevišķi). Šajā komplektāesošajam raķešu kuģim ir kosmosa gaisa slēdzenes sistēma, kas ļauj to savienot ar citiem saderīgiem kosmosa tematikas komplektiem.
  • Bezgalīgas rotaļas — LEGO® City kosmosa rotaļu komplektos ir reālistiski transportlīdzekļi, detalizētas struktūras un iedvesmojoši tēli, kas sapludina fantāziju un realitāti iztēles bagātām rotaļām bez robežām
  • Izmēri: šī 1422 detaļu komplekta kosmosa bāze, ieskaitot celtni, ir vairāk nekā 33 cm augsta, 19 cm plata un 29 cm dziļa.

 

Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt