Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO City Kaskadieru sacensības (60299)

60299
Preces ID:792333
1630 
Piegādātāja noliktavā: 10 prece(s)
+
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

5+   Vecums
73  Detaļu skaits

Zēniem un meitenēm, kam piemīt sacensību gars, noteikti patiks LEGO® City rotaļu komplekts "Kaskadieru sacensības" (60299), kurā iekļauti 2 motocikli ar spararata piedziņu, ar kuriem var braukt uz viena riteņa un izpildīt trikus augstu gaisā. Bērni saņems arī šķēršļu laukumu ar pārveidojamu lēcienu rampu un uguns riņķi. Komplektu papildina braucēja un TV seriāla “LEGO City” tēla Duke DeTain minifigūras, lai kaskadieru piedzīvojumi kļūtu neaizmirstami!

Iekļauta digitāla būvēšanas pamācība bērniem no 5 gadu vecuma.
Šajā rotaļu komplektā ir iekļauta pakāpeniska, drukāta būvēšanas pamācība, un tam viedtālruņu un planšetdatoru bezmaksas lietotnē LEGO Building Instructions ir pieejama iespēja Instructions PLUS. Šajā interaktīvajā būvēšanas pamācībā ir tuvināšanas un pagriešanas rīki, lai LEGO būvēšana nesagādātu nekādas grūtības.

Lieliskas rotaļlietas bērniem.
Ar LEGO City Stuntz komplektiem bērni nokļūst notikumu centrā ar spararata motocikliem, reālistiskām celtnēm un jautriem tēliem, kas rosina radošas lomu spēles, atveidojot īstās dzīves notikumus. Savieno LEGO City Stuntz sērijas rotaļu komplektus, lai jautrība kļūtu vēl lielāka!

  • Bērniem patiks aizraujošie piedzīvojumi ar LEGO® City rotaļu komplektu "Kaskadieru sacensības" (60299), kurā iekļauti 2 motocikli ar spararata piedziņu, kaskadieru triku laukums un 2 braucēji, tostarp TV seriāla “LEGO City” tēls.
  • Kas atrodas kārbā? Uguns riņķis, tornis ar maināmu augstumu, būvējamas LEGO® liesmas, 2 motocikli ar spararata piedziņu un 2 braucēju minifigūras, tostarp TV seriāla “LEGO City” tēls Duke DeTain.
  • Bērni var iedarbināt kaskadieru motociklu spararatus un palaist tos no rampas, lai lēktu caur uguns riņķi, bet pēc tam pagarināt lēcienu un novietot riņķi augstāk, lai triku izpildīt būtu sarežģītāk!
  • Kolosāla dzimšanas dienas vai pārsteiguma dāvana bērniem no 5 gadu vecuma un bērnu grupām. Savieno šo rotaļu komplektu ar citiem LEGO® City Stuntz sērijas komplektiem, lai sarīkotu vēl aizraujošākas sacīkstes un kaskadieru šovus!
  • Uzbūvēta LEGO® City rotaļu komplekta "Kaskadieru sacensības" aptuvenie izmēri: augstums 24 cm, platums 22 cm, dziļums 11 cm.
  • Baterijas nav nepieciešamas, jo šī komplekta dzinējspēks ir bērnu iztēle un spararata tehnoloģija!
  • Iekļauta drukāta būvēšanas pamācība un iespēja Instructions PLUS, kas pieejama viedierīču bezmaksas lietotnē LEGO® Building Instructions. Ar šo interaktīvo pamācību topošie būvētāji ātri vien kļūs par īstiem meistariem.
  • Ar LEGO® City Stuntz būvēšanas komplektiem bērni nokļūst notikumu centrā ar kolosāliem rotaļu transportlīdzekļiem un jautriem tēliem, kas rosinās radošus, iztēles bagātus, reālās dzīves notikumos balstītus stāstus un lomu spēles.
  • Visas LEGO® City detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, tāpēc tās ir saderīgas, un tās vienmēr var viegli savienot un atvienot.
  • LEGO® City klucīši un detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

 

Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt