Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO Architecture Brīvības statuja, no 16 gadiem 21042

LG21042
Preces ID:367207
8790 
Piegādātāja noliktavā: 9 prece(s)
+
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

Novērtējiet monumentālo arhitektūras un tēlniecības apvienojumu šajā LEGO® Architecture komplektā 21042 Brīvības statuja. Amerikas ikoniskais brīvības simbols sniedzas vairāk nekā 90 m augstumā, un tas atrodas Brīvības salā Ņujorkas ostā un sagaida jūrasbraucējus no visas pasaules. Šī iespaidīgā LEGO interpretācija ticami reproducē pieminekļa harmonisko tēlniecības un arhitektūras apvienojumu, un tam ir smalki detalizēts vairogu līniju pjedestāls, no klucīšiem veidojamas detaļas un balkoni ar kolonnām. Skaisti veidotajai Lady Liberty statujai ir plandošs apģērbs, salauztas važas, kronis ar septiņiem stariem, ikoniskā plāksnīte un augšā pacelta roka, kas tur zeltainu lāpu. Komplekts ir veidots autentiskā smilšu zaļā un bēšā krāsu paletē, un tam ir dekoratīva nosaukuma plāksnīte; tā būvēšana sniedz lielu gandarījumu ikvienam, kuru interesē arhitektūra, ceļošana, vēsture un dizains, un tas ir patiesi simbolisks centrālais elements mājās vai birojā.

  • LEGO® Architecture variācija par īstu arhitektūras pieminekli, Brīvības statuju.
  • Iekļauts ļoti detalizēts pjedestāls ar niansētu vairogu un klucīšiem, balkoni ar kolonnām un Lady Liberty statuja ar plīvojošu apģērbu, 7 staru kroni, ikonisko plāksnīti un zelta lāpu.
  • Komplektā iekļautajā brošūrā sniegta informācija par būves dizainu, arhitektūru un vēsturi (tikai angliski un franciski. Informāciju citās valodās var lejupielādēt vietnē LEGO.com/architecture).
  • LEGO® Architecture sērija slavina arhitektūras pasauli, izmantojot LEGO klucīšus; tā ir paredzēta visiem, kam patīk ceļošana, arhitektūra, vēsture un dizains.
  • Šajā komplektā ir vairāk nekā 1685 LEGO® detaļu.
  • Izbaudi patīkami aizraujošu un gandarījumu sniedzošu būvēšanas pieredzi ar šo LEGO® Architecture komplektu.
  • Izmēri: augstums 44 cm, platums 14 cm, dziļums 14 cm.
Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt