Ketus ir ilgtspējīga un veselīga alternatīva sintētiskajām nedegošām grīdām!
SKOTTSBERG® oglekļa tērauda WOK panna ir novērtēta tās īpašo īpašību dēļ. Panna ir pārklāta ar augu eļļu un reaģē kā panna ar nepielipīgu virsmu. Turklāt pannas apakšdaļa ir 2,5 mm bieza, lai pannas apakšdaļa karsēšanas laikā nekropļotos. Pannas rokturis ir dobs un neabsorbē karstumu no pannas.
Kāpēc oglekļa tērauds ?
Oglekļa tērauda pannā apvienotas labākās nerūsējošā tērauda un čuguna īpašības. Izgatavota no dzelzs un oglekļa maisījuma. Pannām būs nerūsējošā tērauda gatavošanas ātrums un temperatūras kontrole ar čuguna pannām raksturīgajām nepielipšanas īpašībām.
Šī WOK panna spēj izturēt augstu temperatūru, tāpēc tā ir ideāli piemērota dārzeņu, zivju, gaļas, kartupeļu vai Āzijas ēdienu gatavošanai. Šī oglekļa tērauda panna ātri uzkarst un gatavo gaļu ar nelielu daudzumu tauku. Panna ir izturīga un piemērota jebkuram karstuma avotam. Indukcijas vai cepeškrāsns gatavošana šai pannai nesagādā problēmas.
Pannas lietošana: Ir svarīgi ievērot šādus norādījumus, lai ēdiens nepieliptu pie pannas dibena: Pirms gatavošanas izņemiet sastāvdaļas no ledusskapja, lai tās sasiltu līdz istabas temperatūrai. Novietojiet pannu uz karstuma avota. Ļaujiet pannai lēnām uzkarst uz lēnas uguns. Eļļu vai sviestu pievienojiet tikai tad, kad panna ir labi uzkarsēta. Izkausējiet sviestu, līdz tas pārstāj putot vai līdz eļļa ir silta. Ļaujiet sastāvdaļām, kas pielīp pie dibena, viegli apcepties, nemēģinot tās atdalīt. Ja nepieciešams, nedaudz samaziniet karstumu un ļaujiet ēdienam atpūsties, līdz tas pats atdalās no dibena.
Īpašības: Diametrs: 24/28cm Materiāla biezums: 2.5mm Sienu augstums: 7cm Materiāls: oglekļa tērauds. Var mazgāt trauku mazgājamā mašīnā Var lietot cepeškrāsnī līdz 250 ℃
Svarīgi - izmantojot uz indukcijas plītīm, pannu karsējiet lēni. Nepielejiet arī aukstu ūdeni, izmantojiet produktus istabas temperatūrā, lai pasargātu pannu no iespējamas deformēšanās.