Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

PROFESSIONAL PANNA 26CM, NER.TĒR., INDUKCIJAI AIZVIETO BR0162635/260, Tramontina

BR0162633/260
Preces ID:1576697
4480 
Piegādātāja noliktavā: 12 prece(s)
+
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

Profesionālās līnijas nerūsējošā tērauda panna ar garu rokturi un trīsslāņu pamatni. Tās forma un trīsslāņu pamatne (nerūsējošais tērauds + alumīnijs + nerūsējošais tērauds) paātrina gatavošanas procesu, vienmērīgi sadalot siltumu visā pannā. Var lietot uz plīts virsmas, kā arī cepeškrāsnī temperatūrā līdz 260°C. Spīdīga apdare. Droša mazgāšanai trauku mazgājamā mašīnā. To var izmantot uz gāzes, elektriskajām, stikla keramikas un indukcijas plītīm. Lietošanas noteikumi: Maksimālā gatavošanas ietilpība ir 3/4 no kopējā tilpuma. Pirms produkta lietošanas noņemiet visas etiķetes un nomazgājiet ar siltu ūdeni un mazgāšanas līdzekli. Izmantojiet zemu siltuma avotu, lai novērstu ēdiena pielipšanu pannas dibenam. Trīsslāņu dibens vienmērīgi sadala siltumu, tāpēc liels karstums nav nepieciešams. Turklāt tas ļauj ietaupīt enerģiju. Kad panna tiek izmantota uz gāzes plīts, liesmai nevajadzētu pārsniegt pannas dibenu. Ja lietojat uz plīts virsmas, tās diametram jābūt tādam pašam vai mazākam par pannas diametru. Nerūsējošā tērauda rokturi lietošanas laikā sakarst, tāpēc izmantojiet virtuves cimdus. Daži cieti saturoši pārtikas produkti gatavošanas laikā var iekrāsot pannas iekšpusi. Lai viegli noņemtu traipus, noslaukiet ar mitru drānu un citrona sulu vai etiķi. Neatstājiet ēdienu pannā ilgu laiku; sāls var izraisīt arī traipus. Pēc mazgāšanas, noskalojiet pannu ar siltu ūdeni un nekavējoties nosusiniet, lai saglabātu tās sākotnējo spīdumu, jo ūdenī esošais hlors un citas vielas var sabojāt produktu. Neatstājiet tukšu pannu uz siltuma avota. Novietojiet karstas pannas tikai uz karstumizturīgām virsmām. Ja ēdiens piedeg, pirms mazgāšanas iemērciet pannu ūdenī uz kādu laiku. Vienmēr pagaidiet, kamēr panna atdziest, pirms iegremdējat to ūdenī.

Ražotājs:
TRAMONTINA
Tevi varētu interesēt