Fiskars Hard face Panna 20cm 1075457
Fiskars Hard Face ir gatavs visiem gatavošanas izaicinājumiem. Hard Face sērijas mazākā 20 cm panna ar nepiedegošo pārklājumu ir īpaši piemērota mazāku porciju cepšanai vai grauzdēšanai. Izgatavots Somijā, Fiskars Hard Face sērijas keramikas Ceratec™ Superior pārklājums nesatur plastmasu, nepiedeg, atvieglo ēdiena gatavošanu un lieliski apbrūnina ēdienu. Ēdienu gatavošana ir bez raizēm, jo keramikas pārklājums neizdala mikroplastmasu, pat ja virsma laika gaitā tiek saskrāpēta. Izgatavota no 100% otrreiz pārstrādāta alumīnija, panna ātri uzsilst un gatavo efektīvi un vienmērīgi uz visām plīts virsmām, tostarp uz indukcijas. Energy Base cietā pamatne labi darbojas uz visām plīts virsmām, taču vislabākās priekšrocības tā gūst, ja to izmanto uz keramikas plīts, kur pamatne uzsilst par 50% ātrāk un ietaupa 30% enerģijas siltuma pārnesē. Panna ir izturīga lietošanai cepeškrāsnī līdz 150°C. Maksimālā plīts temperatūra ir 270°C. Viegli tīrāms un droši lietojams. Ražots Somijā.
- Somijā ražotā Fiskars Hard Face 20 cm panna ar plastmasu nesaturošu un nepiedegošu pārklājumu atbilst pat visprasīgākā mājas pavāra prasībām.
- Keramikas pārklājums ir droši lietojams un viegli tīrāms. Pārklājums neizdala mikroplastmasu, pat ja virsma ir saskrāpēta.
- Pannas izturīgais korpuss ir izgatavots no 100% pārstrādāta alumīnija.
- Biezā pamatne efektīvi un vienmērīgi uzsilst uz visām plīts virsmām.
- Energy Base uz keramiskās plīts uzsilst par 50% ātrāk un patērē par 30% mazāk enerģijas siltuma pārnesei.
- Ergonomiski veidotais plastmasas rokturis saglabā vēsumu un garantē labu saķeri.
- Pannu var mazgāt trauku mazgājamā mašīnā, bet mazgāšana ar rokām pagarina tās kalpošanas laiku.
- Var lietot cepeškrāsnī līdz 150ºC.
- Maksimālā temperatūra uz plīts ir 270ºC.
- Ražots Somijā.
Lietošanas instrukcija:
- Karsējot pannu, vienmēr pievienojiet vismaz ēdamkaroti eļļas vai sviesta – nekarsējiet pannu tukšu.
- Karsējiet piesardzīgi – mēs iesakām cepšanai samazināt siltumu līdz vidējam.
- Esiet piesardzīgi, lai nepārkarsētu pannu, jo īpaši, kad izmantojat indukcijas pastiprinātāja funkciju.
- Samaziniet karstumu, kad eļļa vai sviests sāk burbuļot.
- Turpiniet gatavot ar vidēju vai mazu karstumu.
- Izvēlieties koka vai plastmasas piederumus, lai izvairītos no virsmas saskrāpēšanas.
- Ļaujiet ēdienam cepties minūti, pirms to apgriežat vai pārvietojat uz pannas, – tas saglabā virsmas nepielipšanas funkcijas un efektīvāk apbrūnina ēdienu.
- Mazgājiet pannu tikai tad, kad tā ir atdzisusi, – krasas temperatūras izmaiņas pannai var radīt bojājumus.
- Lai arī pannu ir atļauts mazgāt trauku mazgājamajā mašīnā, dodiet priekšroku mazgāšanai ar rokām. Mazgājot ar rokām, neaizmirstiet notīrīt arī ārējo virsmu.
- Labi notīriet pannu, ja ēdiens ir pielipis; izmantojiet siltu ūdeni un ziepes, lai atmiekšķētu pielipušo ēdienu.
- Pannas krāsa var mainīties, ja to izmanto intensīvai cepšanai un asiem ēdieniem. Krāsas izmaiņas var saglabāties, tomēr pēc lietošanas labi nomazgājiet pannu ar siltu ūdeni un ziepēm.