Ilgtspējīga un veselīga alternatīva sintētiskajam nelīpošajam pārklājumam!
Neatkarīgi no tā, vai cepat, sautējat, gatavojat gaļu vai zivis, ar šo pannu viss izdosies daudz vieglāk.
SKOTTSBERG® oglekļa tērauda panna ir novērtēta tās daudzo īpašo īpašību dēļ. Panna ir iepriekš pārklāta ar augu eļļu, tāpēc tā viegli neapdeg. Turklāt pannas apakšdaļa ir 2,5 mm bieza, lai pannas apakšdaļa karsēšanas laikā nesakrāsotos. Pannas rokturis ir dobs, tāpēc tas neuzsūc karstumu no pannas un nesakarst.
Kāpēc oglekļa tērauds ?
Oglekļa tērauda panna apvieno labākās nerūsējošā tērauda un čuguna īpašības. Izgatavota no dzelzs un oglekļa maisījuma. Pannām būs nerūsējošā tērauda gatavošanas ātrums un temperatūras kontrole ar čuguna pannām raksturīgajām nepielipšanas īpašībām.
Šī panna var izturēt augstu temperatūru, tāpēc tā ir ideāli piemērota dārzeņu, zivju, gaļas, kartupeļu vai pankūku gatavošanai. Panna ātri uzkarst, un gaļas pagatavošanai nepieciešams maz tauku. Panna ir izturīga un piemērota jebkuram karstuma avotam. Indukcijas vai cepeškrāsns gatavošana šai pannai nesagādā problēmas.
Ideāla panna bez PFAS, PFOA un PTFE pārklājumiem, kas kalpos visu mūžu
Panna kalpo mūžīgi, ja to pareizi izmanto. Izvairieties no termiskā šoka - tas novērsīs pannas bojāšanos. Nekarsējiet aukstu pannu uz maksimāli karstas uguns un nelieciet karstu pannu zem auksta krāna - pietiekami vienkārši, vai ne? Vēl dažas lietas, kas padara šo pannu par nešaubīgi vajadzīgu: tā kā pannas dibens ir 2,5 milimetrus biezs, tas ir labi aizsargāts pret deformāciju, pat gatavojot uz indukcijas. Tikai centieties uzreiz nepārkarsēt plīti, jo oglekļa tēraudam tas nepatīk. Pannu var droši likt arī cepeškrāsnī, jo uz tās nav nekā tāda, ko varētu sabojāt.
Pannas lietošana: Ir svarīgi ievērot šādus norādījumus, lai nepieļautu ēdiena pielipšanu pie pannas dibena: Pirms gatavošanas izņemiet sastāvdaļas no ledusskapja, lai tās sasniegtu istabas temperatūru. Novietojiet pannu uz karstuma avota. Ļaujiet pannai lēnām uzkarst uz lēnas uguns. Eļļu vai sviestu pievienojiet tikai tad, kad panna ir labi uzkarsēta. Izkausējiet sviestu, līdz tas pārstāj putot vai līdz eļļa ir silta. Ļaujiet sastāvdaļām, kas pielīp pie dibena, viegli apcepties, nemēģinot tās atdalīt. Ja nepieciešams, nedaudz samaziniet karstumu un mierīgi pagaidiet, līdz ēdiens pats pielipīs pie dibena.
Īpašības: - Diametrs: 20/24/28 cm - Materiāla biezums: 2,5 mm - Svars: 0,88 kg/1,3 kg/1,54 kg - Sienu augstums (mērot no ārpuses): 5.5cm - Materiāls: oglekļa tērauds. - Izturīgs pret augstām temperatūrām. - Var lietot ar metāla virtuves piederumiem. - Mazgāt tikai ar rokām.
Svarīgi - Lietojot uz indukcijas plītīm, pannu karsējiet lēni. Nepielejiet arī aukstu ūdeni, izmantojiet produktus istabas temperatūrā, lai pasargātu pannu no iespējamas deformēšanās.