Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

Skottsberg nerūsējošā tērauda panna 24cm

532652
ID товара:1635068
7860 
в наличии поставщикa: 15 шт.
+
Отложить
Доставка
Варианты оплаты
Наши преимущества

Гарантия 24 месяцаГарантия на все купленные товары в нашем интернет-магазине составляет 24 месяца

Оповещение по SMSВы получаете SMS сообщения о каждой стадии вашего заказа.

Возврат и обменВы можете вернуть купленные товары в течение 14 дней. Товар должен быть в нормальном состоянии и иметь все заводские упаковки.

Различные способы оплатыОплачивайте товары удобными вам способами: наличными курьеру, безналично по квитанции банка или кредитной картой прямо в момент заказа.

Честная ценаМы гордимся нашими ценами, их каждый день проверяют сотни клиентов, которые отдают выбор нашему интернет-магазину!

Nerūsējošais tērauds -ilgtspējīga un veselīga alternatīva sintētiskajiem nelīpošajiem pārklājumiem!

Skottsberg nerūsējošā tērauda panna ir novērtēta tās īpašo īpašību dēļ. Šai pannai ir īpašs trīs slāņu dibens. Nerūsējošā tērauda trauki ir ilgmūžīgi un viegli kopjami un tīrāmi. Alumīnija serde, kas pārklāta ar nerūsējošo tēraudu, nodrošina vienmērīgu gatavošanu. Pateicoties daudzslāņainajai struktūrai, panna vienmērīgi un ātri uzkarst līdz pat augšai.

Kāpēc izvēlēties nerūsējošā tērauda pannu ?

Nerūsējošais tērauds tiek izmantots visur, arī profesionālās virtuvēs. Tai ir lieliska siltuma vadītspēja salīdzinājumā ar smagākām pannām, piemēram, čuguna vai oglekļa tērauda. Nerūsējošais tērauds var izturēt arī ļoti augstu temperatūru, ko nespēj izturēt virtuves aprīkojums ar "nelīpošu pārklājumu".

Magnētiskā nerūsējošā tērauda ārējā virsma padara pannu piemērotu visu veidu plītīm. Turklāt pannas apakšdaļa ir 2,5 mm bieza, lai pannas apakšdaļa karsēšanas laikā nekropļotos. Šī panna spēj izturēt augstu temperatūru, tāpēc tā ir ideāli piemērota dārzeņu, zivju, gaļas, kartupeļu vai pankūku gatavošanai. Šī nerūsējošā tērauda panna ātri uzkarst un gatavo gaļu ar nelielu tauku daudzumu. Rokturis ir plakans, lai to būtu vieglāk pacelt ar dvieli, kā to dara profesionāli pavāri.

Pannaslietošana:


  1. Uzkarsējiet pannu: novietojiet nerūsējošā tērauda pannu uz vidējas uguns un ļaujiet tai sakarst. Lai pārbaudītu, vai panna ir pietiekami karsta, pievienojiet pilienu ūdens - ja tas lēkā un sadalās sīkos pilienos, panna ir gatava.

  2. Pievienojiet eļļu: Kad panna ir karsta, pievienojiet nedaudz eļļas vai sviesta. Pagaidiet, līdz tauki ir karsti un spīdīgi.

  3. Ievietojiet ēdienu: ievietojiet ēdienu pannā un ļaujiet tam dažas minūtes gatavoties, tam nepieskarasot. Kad ēdiens būs pienācīgi apbrūninājies, tas viegli atlēks no dibena.

  4. Pielāgojiet karstumu: ja nepieciešams, samaziniet karstumu, lai nodrošinātu, ka ēdiens gatavojas vienmērīgi un nesvīst.

Padoms: izvairieties no gatavošanas uz ļoti augstas uguns, jo tas palīdz novērst svīšanu.




Īpašības:
Diametrs: 24/28 cm
Svars: 1,1 kg/1,4 kg
Dibena biezums: 2,5 mm
Sienu augstums (mērot no ārpuses): 5.5cm
Materiāli: panna ir izgatavota, izmantojot 3 metāla slāņus, 2 ārējie slāņi ir augstas kvalitātes 18/10 nerūsējošais tērauds, bet serdeņa (kas nekad nenonāk saskarē ar ēdienu) ir alumīnija, lai nodrošinātu ātru un vienmērīgu pannas uzkaršanu.
Var mazgāt trauku mazgājamā mašīnā
Var lietotcepeškrāsnī līdz 250 ℃

Svarīgi - izmantojot uz indukcijas plītīm, pannu karsējiet lēni. Nepielejiet arī aukstu ūdeni, izmantojiet produktus istabas temperatūrā, lai pasargātu pannu no iespējamas deformēšanās.




Mарка:
SKOTTSBERG
Возможно, вас это заинтересует