Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

PROFESSIONAL PANNA 26CM, NER.TĒR., INDUKCIJAI AIZVIETO BR0162635/260, Tramontina

BR0162633/260
ID товара:1576697
4480 
в наличии поставщикa: 4 шт.
+
Отложить
Доставка
Варианты оплаты
Наши преимущества

Гарантия 24 месяцаГарантия на все купленные товары в нашем интернет-магазине составляет 24 месяца

Оповещение по SMSВы получаете SMS сообщения о каждой стадии вашего заказа.

Возврат и обменВы можете вернуть купленные товары в течение 14 дней. Товар должен быть в нормальном состоянии и иметь все заводские упаковки.

Различные способы оплатыОплачивайте товары удобными вам способами: наличными курьеру, безналично по квитанции банка или кредитной картой прямо в момент заказа.

Честная ценаМы гордимся нашими ценами, их каждый день проверяют сотни клиентов, которые отдают выбор нашему интернет-магазину!

Profesionālās līnijas nerūsējošā tērauda panna ar garu rokturi un trīsslāņu pamatni. Tās forma un trīsslāņu pamatne (nerūsējošais tērauds + alumīnijs + nerūsējošais tērauds) paātrina gatavošanas procesu, vienmērīgi sadalot siltumu visā pannā. Var lietot uz plīts virsmas, kā arī cepeškrāsnī temperatūrā līdz 260°C. Spīdīga apdare. Droša mazgāšanai trauku mazgājamā mašīnā. To var izmantot uz gāzes, elektriskajām, stikla keramikas un indukcijas plītīm. Lietošanas noteikumi: Maksimālā gatavošanas ietilpība ir 3/4 no kopējā tilpuma. Pirms produkta lietošanas noņemiet visas etiķetes un nomazgājiet ar siltu ūdeni un mazgāšanas līdzekli. Izmantojiet zemu siltuma avotu, lai novērstu ēdiena pielipšanu pannas dibenam. Trīsslāņu dibens vienmērīgi sadala siltumu, tāpēc liels karstums nav nepieciešams. Turklāt tas ļauj ietaupīt enerģiju. Kad panna tiek izmantota uz gāzes plīts, liesmai nevajadzētu pārsniegt pannas dibenu. Ja lietojat uz plīts virsmas, tās diametram jābūt tādam pašam vai mazākam par pannas diametru. Nerūsējošā tērauda rokturi lietošanas laikā sakarst, tāpēc izmantojiet virtuves cimdus. Daži cieti saturoši pārtikas produkti gatavošanas laikā var iekrāsot pannas iekšpusi. Lai viegli noņemtu traipus, noslaukiet ar mitru drānu un citrona sulu vai etiķi. Neatstājiet ēdienu pannā ilgu laiku; sāls var izraisīt arī traipus. Pēc mazgāšanas, noskalojiet pannu ar siltu ūdeni un nekavējoties nosusiniet, lai saglabātu tās sākotnējo spīdumu, jo ūdenī esošais hlors un citas vielas var sabojāt produktu. Neatstājiet tukšu pannu uz siltuma avota. Novietojiet karstas pannas tikai uz karstumizturīgām virsmām. Ja ēdiens piedeg, pirms mazgāšanas iemērciet pannu ūdenī uz kādu laiku. Vienmēr pagaidiet, kamēr panna atdziest, pirms iegremdējat to ūdenī.

Mарка:
TRAMONTINA
Возможно, вас это заинтересует