Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO Super Mario Wiggler indīgā purva paplašinājuma maršruts

71383
Preces ID:774078
5730 
Prece izpārdota
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

Ar šo aizraujošo paplašinājuma maršrutu tu vari papildināt LEGO® Super Mario™ sākuma maršrutu un Sodas džungļos satikt Wiggler! Grozies un trāpi Wiggler, lai izveidotu slepeno tiltu. Uzmanies no Gumbas, kas slēpjas zem tilta. Izmanto rotējošo platformu un plostu, lai glābtos no indes purva. Iegūsti neticamas spējas no superzvaigznes bloka un pieveic Kupu Paratrupu, lai pabeigtu episko ceļojumu!
  •  Ar komplektu ""Wiggler indīgā purva paplašinājuma maršruts"" (71383) mazie būvētāji var izveidot dažādus pārbaudījumus no klucīšiem būvētos, indīgos Sodas džungļos, lai papildinātu LEGO® Super Mario™ sākuma maršrutu.
  •  Iekļautas leģendāru Super Mario™ pretinieku — Wiggler, Gumba un Kupa Paratrupa — LEGO® figūras, ar ko LEGO® Mario™ cīnīties (figūra nav iekļauta).
  •  Iekļauta bīdāma platforma, atlokāms tilts un atvienojams plosts, ar ko spēlētāji var mijiedarboties savā ceļojumā, kā arī superzvaigznes bloks, kas piedāvā papildu spējas un īpašas balvas.
  •  Šajā unikālajā rotaļu komplektā ir 374 detaļas. Tas būs ideāla dzimšanas dienas, svētku vai pārsteiguma dāvana radošiem bērniem no 7 gadu vecuma, kuriem jau ir interaktīvām rotaļām nepieciešamais sākuma maršruta komplekts (71360).
  •  Pamata formā šis radošais rotaļu un būvēšanas komplekts ir aptuveni 6 cm augsts, 31 cm plats un 26 cm dziļš, un to var pārbūvēt un kombinēt ar citiem LEGO® Super Mario™ komplektiem.
  •  Bezmaksas lietotnē LEGO® Super Mario™ ir pieejamas būvēšanas instrukcijas, drošs forums, kurā bērni var apmainīties ar idejām, kā arī citas iespējas. Saderīgo Android un iOS ierīču saraksts ir pieejams vietnē LEGO.com/devicecheck.
  •  Kolekcionējamie LEGO® Super Mario™ rotaļu komplekti iedzīvina leģendāru Nintendo® tēlu reālajā pasaulē un piedāvā neierobežotas iespējas paplašināt, pārbūvēt un pielāgot līmeņus, lai spēlētu vienatnē vai kopā ar citiem.
  •  Kvalitatīvās LEGO® detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, tāpēc tās ir savienojamas un saderīgas, un tās vienmēr var viegli un droši savienot.
  •  LEGO® detaļas un klucīši tiek mesti, karsēti, spiesti, savīti un pārbaudīti, lai nodrošinātu atbilstību visstingrākajiem drošības standartiem.
Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt