Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

Dāvanas bērniem

Septembris 12, 2019
Dāvanas bērniem

Tuvojas Tava bērna dzimšanas diena, vārda diena vai citi svētki? Varbūt jādodas apsveikt radinieku vai draugu atvases un ir grūti izdomāt ko dāvināt bērnam?

707.lv interneta veikala kategorijas bērnu preces piedāvājuma klāsts ir ļoti plašs. Lai izpalīdzētu steidzīgajiem, esam sagatavojuši īsu pārskatu par dāvanām, kas noteikti noderēs tieši Tavam mazajam gaviļniekam.

Šajā rakstā apkopotas dāvanu idejas bērniem vecuma grupā no 5 līdz 12 gadiem.

 

 

Spēles mazākiem bērniem

Kategorijas bērnu spēles piedāvājumā atradīsi arī lieliskas dāvanas bērniem vecumā no 5 līdz 8 gadiem. Kurš gan bērnībā nav spēlējis veikalu? To aizvien dara arī mūsdienu bērni. Lai spēli padarītu īstāku un arī liktu bērniem darboties ar skaitļiem, noteikti noderēs bērnu kases aparāts.

Savukārt, grupu spēli kā Twister varēs izmantot jau ballītē, kad tā tiks uzdāvināta, un tā spēs izklaidēt daudzus viesus vienlaicīgi. Spēle ir interesanta, māca bērniem atšķirt labo no kreisās puses, kā arī ļauj izkustēties jautrā veidā.

Varbūt krājumos nav nevienas smieklīgas un jautras ballīšu spēles? Uzdāvini spēli “Pīrāgs sejā”, kas izklaidēs un nodrošinās to, ka pēc ballītes nepaliks pāri daudz par daudz kūku. Vienmēr laba ideja ir klasiskie kluči, kas aizraus bērnus, jo to iztēles pasaule ir tik plaša.

 

 

Spēles lielākiem bērniem  

Ja gaviļniekam patīk likt puzles, tad sagādā viņam pamatīgu izaicinājumu, vienlīdz palīdzot šo to uzzināt par mākslu, uzdāvinot 1000 gabaliņu Van Goga Zvaigžņotā nakts vai Vermēra “Meitene ar pērļu auskaru” puzles.

Ja dāvanas saņēmēja mantu klāstā vēl nav Kendama, tad noteikti uzdāvini to, tas, jo īpaši, aizraus zēnus. Darbarīku komplekts būs vērtīga dāvana un ļaus bērniem apgūtu to, kam paredzēti dažādi instrumenti. Sporta fanus noteikti iepriecinās, piemēram galda futbola komplekts.

 

 

Attīstošās rotaļlietas 

Katram bērnam ir nepieciešamas šāda veida rotaļlietas, lai attīstītu domāšanu, iztēli, problēmu risināšanas prasmes kā arī acu un roku koordināciju. Dažādi attīstošie paklājiņi noderēs kā mazākiem, tā lielākiem bērniem. Vadoties pēc bērna vecuma un interesēm, noteikti atradīsi to, ar ko bērns vēlēsies darboties.

Ja mazo interesē jūras pasaule, tad noderēs paklājiņš - puzle ar jūras dzīvniekiem, prāta spēļu cienītājiem - šaha laukuma paklājiņš, protams, nevar aizmirst tādu variantu kā Lego un konstruktori. Lai palīdzētu mazajam saprast dienas laika ritējumu, lieliska dāvana būs attīstoša koka rotaļlieta pulkstenis.

 

 

Koka rotaļlietas

Ja vēlies, lai Tava bērna mantu kastē ir  dabīgu materiālu rotaļlietas, tad mantas no koka ir tas, kas vajadzīgs. Pasaku tēlu koka puzle mazajai princesei vai vāģu koka puzle mazajam automīlim būs tieši laikā.  Pie tam koka puzles var lieliski kalpot par bērnu telpu dekoriem. Savukārt, koka kubs ar figūrām derēs par dāvanu neatkarīgi no tā, kas ir dāvanas saņēmējs. Ja vēlies, lai bērns laiku pavada aktīvāk un mazais vēl nav apguvis riteņbraukšanu, tad “Kinder Kraft” skrejritenis būs īstais palīgs. Tas ir viegls, bez ķēdes un pedāļiem un ar izturīgu koka rāmi. Dizaina ziņā pieejami skrejriteņi, kas patiks gan meitenēm, gan zēniem.

 

Bērnu šūpoles

Šī nu ir atrakcija, kas patīk praktiski visiem bērniem dažādos vecumos. Ja ģimenē aug divi bērni, tad izvēlies šūpoles diviem ar metāla rāmi, viena bērna izklaidei noderēs bērnu šūpoles, kas ļaus justies kā Tarzānam. Šo iedeju pavisam noteikti vērts apsvērt, jo šūpošanās ir jautra un aktīva nodarbe, kas vienlaikus arī trenē muskuļus un locītavas.