Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO TECHNIC Bugatti Chiron 42083

LG42083
Preces ID:367214
45970 
Prece izpārdota
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

16+  Vecums
3599  

Izpētiet inženiertehnisko izcilību ar LEGO® Technic™ 42083 Bugatti Chiron moderno būvēšanas komplektu. Šis ekskluzīvais modelis ir izstrādāts sadarbībā ar Bugatti Automobiles SAS, lai atspoguļotu būtiskā supersporta auto būtību, un tam ir mirdzoša aerodinamiskā virsbūve, logotipi ar spieķu diskiem ar zema profila riepām un detalizēti bremžu diski. Pieejamajā kabīnē ir Technic 8 ātrumu pārnesumkārba ar pārvietojamu pārnesumu sviru un stūre ar Bugatti emblēmu. Ievietojiet maksimālā ātruma taustiņu, un jūs varat pārslēgt aktīvo aizmugurējo spārnu no vadāmības uz maksimālā ātruma pozīciju. Aizmugurējais vāks sniedz ieskatu detalizētajā W16 dzinējā ar kustīgiem virzuļiem, savukārt zem pārsega jūs atradīsiet unikālu sērijas numuru un kompaktu glabāšanas nodalījumu, kurā ir stilīga Bugatti naktssoma. Šis 1: 8 mēroga modelim ir klasiska Bugatti divtoņu zilā krāsu shēma, kas atspoguļo zīmola raksturīgo krāsu, un uzlīmju komplekts papildu detaļām. Komplekts tiek piegādāts greznā kastes iepakojumā, un tajā ir iekļauts krāsu savācēja buklets ar visaptverošām būvniecības instrukcijām.

  • Ekskluzīvs 1:8 mēroga LEGO® Bugatti Chiron reprodukcijas modelis ar daudzām greznām funkcijām, tostarp aerodinamisko virsbūvi ar aktīvo aizmugurējo spārnu, logotipiem apzīmētiem spieķu diskiem ar zema profila riepām, detalizētiem bremžu diskiem un W16 dzinēju ar kustīgiem virzuļiem.
  • Atveriet durvis, lai piekļūtu detalizētajai kabīnei, kurā ir LEGO® Technic™ 8 ātrumu pārnesumkārba ar pārvietojamu pārnesumu sviru un stūre ar Bugatti emblēmu.
  • Ievietojiet maksimālā ātruma taustiņu, lai pārslēgtu aktīvo aizmugurējo spārnu no vadāmības uz maksimālā ātruma pozīciju.
  • Paceliet pārsegu, lai piekļūtu kompaktajam glabāšanas nodalījumam, kurā ir stilīga Bugatti naktssoma.
  • Apskatiet detalizēto W16 dzinēju ar kustīgiem virzuļiem.
  • Ietver unikālu sērijas numuru, kas atrodas zem pārsega.
  • Komplektā ietilpst klasiska Bugatti divtoņu zilā krāsu shēma, kas atspoguļo zīmola raksturīgo krāsu, kā arī stilīgu uzlīmju komplekts papildu detaļām.
  • Piegādāts greznā kastes iepakojumā.
  • Ietver krāsu kolekcionāra bukletu ar visaptverošām būvniecības instrukcijām.
  • Šis LEGO® Technic™ modelis ir izstrādāts, lai sniegtu aizraujošu un atalgojošu būvēšanas pieredzi.
  • Šajā komplektā ir 3599 gabali.
  • Piemērots vecumā no 16+.
  • Bugatti Chiron izmēri ir vairāk nekā 5 collas (14 cm) augsts, 22 collas (56 cm) garš un 32 cm plats.

 

Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt