Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO Star Wars Impērijas Star Destroyer™ (75252)

75252
Preces ID:578650
118640 
Prece izpārdota
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

16+   Vecums
4784  Detaļu skaits
 

Būvē un parādi citiem Galaktikas Impērijas leģendu — gaisa kuģi Devastator. Šajā Pilnās kolekcionāra sērijas 75252 Impērijas Star Destroyer modelī ir iekļautas visas autentiskās zvaigžņu kuģa detaļas, kas redzamas filmas “Zvaigžņu kari: Jaunā cerība” pirmajā ainā, tostarp grozāmi ieroči, paceļams radara šķīvis, milzīgi dzinēja izpūtēji, izsmalcināti virsmas elementi un, protams, arī pielāgota mēroga būvējams dumpinieku zvaigžņu kuģis Tantive IV, kam dzīties pakaļ. Šim Pilnās kolekcionāra sērijas galaktikas pilsoņu kara komplektam ir pievienots arī demonstrēšanas statīvs ar informatīvo faktu plāksnīti un divas Impērijas varoņu minifigūras, tāpēc tas būs lielisks LEGO Star Wars kolekcijas papildinājums izvēlīgiem faniem.

  • Iekļautas Impērijas virsnieka un Impērijas ierindnieka minifigūras.
  • Impērijas Star Destroyer kuģa Devastator modelim ir grozāmi ieroči, paceļams radara šķīvis, milzīgi dzinēja izpūtēji un izsmalcināti virsmas elementi.
  • Iekļauts arī pievienojams, būvējams pielāgota mēroga zvaigžņu kuģis Tantive IV, kas papildina autentisko filmas “Zvaigžņu kari: Jaunā cerība” noskaņu.
  • Demonstrēšanas statīvs ar informatīvu faktu plāksnīti efektīvai modeļa izrādīšanai.
  • Iekļautas arī divas blasterpistoles.
  • Šajā Pilnās kolekcionāra sērijas komplektā ir 4784 būvelementi.
  • Rodi iedvesmu neaizmirstamiem filmas “Zvaigžņu kari: Jaunā cerība” mirkļiem.
  • Izcili piemērots LEGO® Star Wars™ kolekcijas elements Zvaigžņu karu sāgas entuziastiem.
  • Pilnās kolekcionāra sērijas modeļa aptuvenie izmēri uz statīva: augstums - 44 cm, garums - 110 cm un platums -66 cm; augstums bez statīva — 37 cm.

 

Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt