Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO Barakudu līča pirāti (21322)

Preces ID:578591
32180 
Prece izpārdota
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

Atsauc nostalģiskas atmiņas par bērnībā īstenotajiem LEGO® būvēšanas projektiem ar šo LEGO Ideas komplektu “Barakudu līča pirāti” (21322) — kuģa vraka un salas modeli apskatei un rotaļām. Izbaudi mieru un patīkami pavadi laiku, būvējot vienatnē, vai arī dalies priekā ar citiem.

Pārbūvē par klasisku modeli.
Izpēti kapteiņa kajīti, pārtikas noliktavu, kambīzi, guļamtelpas, laivu piestātni, fermu, tualeti, cietuma kameru, krodziņu un noslēptos dārgumus, kā arī daudz jautru piederumu, 8 pirātu minifigūras, dažādas dzīvnieku figūras un 2 skeletu figūras, kas iedvesmos aizvien jauniem piedzīvojumu stāstiem. Komplektā ir iekļauta sala, kuru var sadalīt uz pusēm un pārkārtot. Kuģa vraku var noņemt un pārbūvēt par kuģi, kurš veidots, iedvesmojoties no 1989. gada LEGO modeļa “Melno jūru barakuda”.

Fan-tastiskas idejas!
Visus daudzveidīgos LEGO Ideas komplektus ir radījuši un par tiem ir balsojuši LEGO fani. Reālās dzīves, spraigu piedzīvojumu varoņu, leģendāru filmu, populāru televīzijas seriālu iedvesmotas vai pilnīgi oriģinālas koncepcijas — te visu vecumu būvētāji atradīs lieliskus, sev piemērotus modeļu komplektus.

  •  Būvē un rotaļājies vai arī izliec apskatei šo LEGO® Ideas komplektu “Barakudu līča pirāti” (21322) — kuģa vraka un salas modeli. Salu var arī sadalīt uz pusēm un pārkārtot, lai atrastu pirātu noslēptos dārgumus.
  •  Komplektā ir 8 minifigūras, tostarp Kapteinis Rudbārdis, Lēdija Enkure, Robins Laupītājs un dvīņi Bakborts un Labais borts piedzīvojumu pilnām pirātu lomu spēlēm, kā arī haizivs, cūkas, 2 papagaiļu, 3 krabju, 2 varžu un 2 skeletu figūras.
  •  Telpās, piemēram, kapteiņa kajītē, kambīzē, krodziņā, guļamtelpā un cietuma kamerā, ir daudz piederumu. Kuģa vraku var arī pārbūvēt par kuģi, kas veidots, iedvesmojoties no 1989. gada LEGO® modeļa — Kapteiņa Rudbārža kuģi Melno jūru barakuda.
  •  Šajā pirātu būvēšanas komplektā ir 2545 detaļas, un tas būs lieliska dzimšanas dienas vai svētku dāvana pirātu un LEGO® cienītājiem. Tas sniegs lielisku iespēju atpūsties no ikdienas stresa un daudzu stundu garumā izbaudīt atspirdzinošu un radošu prieku.
  •  Šī lieliskā pirātu kuģa vraka un salas modeļa aptuvenie izmēri: augstums 59 cm, platums 64 cm, dziļums 32 cm. Tas pilnīgi noteikti piesaistīs uzmanību, ja to izliksi apskatei mājās vai uz biroja galda.
  •  Baterijas nav nepieciešamas — šis pirātu kuģa rotaļu komplekts piedāvā aizraujošu būvēšanu tikai no LEGO® klucīšiem. Aizmirsti visas raizes, sajūti būvēšanas noskaņu un veido brīnišķīgu modeli, ko izlikt apskatei!
  •  Vai apsver iespēju iegādāties šo pirātu būvēšanas komplektu kādam, kam vēl nav lielas pieredzes ar LEGO® modeļu komplektiem? Viss kārtībā! Komplektam ir pievienotas detalizētas, ilustrētas būvēšanas instrukcijas, lai ikviens varētu ar pārliecību ķerties pie šī trakulīgā modeļa būvēšanas.
  •  LEGO® Ideas komplektus ir radījuši un par tiem ir balsojuši LEGO fani. Sērijas ietvaros tiek piedāvāti neticami daudzveidīgi kolekcionējami komplekti apskatei un radošām rotaļām. Šeit visu vecumu būvētāji atradīs kaut ko sev piemērotu!
  •  LEGO® būvēšanas klucīši atbilst visaugstākajiem nozares standartiem, tāpēc tie ir savienojami un saderīgi, un tos ikreiz var viegli savienot un atvienot — tā tas ir jau kopš 1958. gada.
  •  LEGO® klucīši tiek pārbaudīti praktiski visos iespējamajos veidos, tāpēc katrs modeļa komplekts atbilst augstākajiem drošības standartiem, un šī pirātu sala ir tikpat izturīga, cik skatienam tīkama.
Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt