Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO Technic Visurgājējs (42139)

42139
Preces ID:835640
8850 
Prece izpārdota
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

10+  Vecums
764  Detaļu skaits

Zinātkāriem bērniem no 10 gadu vecuma patiks būvēt detalizēto LEGO® Technic komplektu "Visurgājējs" un rotaļāties ar to. Tajā ir tik daudz iespēju — gluži kā īstā visurgājējā. Izpēti stūres mehānismu un piekari, bet pēc tam aplūko pārnesumkārbu un dzinēju ar kustīgiem virzuļiem. Te ir arī vinča un paceļama kravas kaste, kura ir gatava smagu kravu pacelšanai un pārvadāšanai.

Izklaidējošas lomu spēles.
Šajā visurgājēja modelī ir arī rotaļu motorzāģis ar reālistisku rotējošu ķēdi. Bērniem patiks izmantot motorzāģi, lai “sazāģētu” baļķu elementus. 20 mazos baļķu elementus var savienot, lai izveidotu lielus baļķus, ar kuriem bērni un pieaugušie var kopā izbaudīt radošas rotaļas.

Lieliska iepazīšanās ar inženierzinātnēm.
LEGO® Technic būvēšanas komplektos iekļautas reālistiskas kustības un mehānismi, kas iepazīstina jaunos LEGO būvētājus ar mašīnbūves pasauli saprotamā un reālistiskā veidā.

  • Mācīšanās rotaļājoties. Būvējot LEGO® Technic komplektu "Visurgājējs" 42139, bērni iepazīst dažādus inženierzinātņu jēdzienus.
  • Reālistiskas funkcijas. Šis transportlīdzeklis ir pirmais LEGO® Technic visurgājējs ar 6 riteņiem, un tam ir daudz autentisku funkciju, piemēram, dzinējs ar kustīgiem virzuļiem un 2 pārnesumu (+ neitrālais pārnesums) pārnesumkārba.
  • Reālistiski piedzīvojumi. Izpēti vinču un paceļamo kravas kasti — tie ir gluži kā īstam vilcējauto.
  • Visurgājēja piederumi. Šajā būvēšanas komplektā ir iekļauts rotaļu motorzāģis un 20 mazi baļķu elementi, kurus var savienot, lai izveidotu lielākus baļķus, ko pārvadāt ar visurgājēju.
  • Detalizētas uzlīmes. Komplektā ir iekļautas uzlīmes ar grafikām, lai bērni varētu izrotāt savu visurgājēju.
  • Bērniem no 10 gadu vecuma. Vai tu meklē dāvanas bērniem? Šis visurgājēja rotaļu komplekts piedāvā būvēšanas izaicinājumu bērniem no 10 gadu vecuma.
  • Aptuvenie izmēri: augstums 11 cm, garums 27 cm, platums 13 cm.
  • Aizraujoši būvēšanas projekti. LEGO® Technic pasaule piedāvā sarežģītākus būvējamus modeļus jaunajiem LEGO faniem, kuri ir gatavi nākamajam būvēšanas izaicinājumam.
  • Garantēta kvalitāte. LEGO® Technic detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, tāpēc tās ir vienlīdz kvalitatīvas un saderīgas, un tās vienmēr var droši savienot.
  • Drošība pirmajā vietā. LEGO® Technic detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

 

Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt