Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO Technic BETMENS: BETMENAUTO 42127

42127
Preces ID:804287
10110 
Prece izpārdota
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

10+  Vecums
1360  Detaļu skaits

Supervaroņu faniem patiks aizraujošais izaicinājums — leģendārā BETMENAUTO būvēšana LEGO® Technic veidolā. Komplekts veidots, iedvesmojoties no jaunākās BETMENAUTO versijas no 2022. gada filmas “THE BATMAN”, un šim detalizētajam rotaļu auto būvēšanas komplektam ir autentisks dizains un daudz kolosālu iespēju. 

Izgaismo tumsu!
Modelī iekļauti 2 gaismas klucīši — 1 sarkans un 1 dzeltens. Sarkanais gaismas klucītis piešķir kolosālu spožumu caurspīdīgajam rotaļu dzinējam aizmugurē, bet dzeltenais gaismas klucītis izgaismo priekšējo režģi. Iekļauti arī citi lieliski elementi, tostarp priekšējo riteņu stūres mehānisms, diferenciālis aizmugurējiem riteņiem, rotējoša liesma, kā arī atveramas durvis un pārsegs. Bērniem patiks izpētīt modeli un pēc tam izlikt to apskatei par godu iemīļotajam supervaronim.

Lieliska iepazīšanās ar inženierzinātnēm.
LEGO Technic būvēšanas komplekti piedāvā reālistiskas funkcijas un mehānismus, lai visu vecumu būvētāji varētu iepazīt mašīnbūves pasauli saprotamā un reālistiskā veidā.

  •  Uzbūvē BETMENAUTO. Atveido visas leģendārā supervaroņa automašīnas detaļas ar kolosālo LEGO® Technic rotaļu komplektu ""BETMENS: BETMENAUTO"" 42127 bērniem un pieaugušajiem.
  •  Gluži kā filmā “THE BATMAN”. Šis autentiskais modelis ir precīza LEGO® Technic BETMENAUTO versija no 2022. gada filmas.
  •  Vēro, kā automašīna tiek izgaismota. Iekļauti 2 gaismas klucīši, kas iedzīvina BETMENAUTO. Sarkanais gaismas klucītis piešķir spožumu caurspīdīgajam dzinējam, bet dzeltenais gaismas klucītis izgaismo priekšējo režģi.
  •  Daudz funkciju. Lieliskas funkcijas, tostarp priekšējo riteņu stūres mehānisms, diferenciālis aizmugurējiem riteņiem, kustīgi virzuļi, rotējoša liesma, kā arī atveramas durvis un pārsegs.
  •  Būvētājiem no 10 gadu vecuma. Gan bērniem, gan pieaugušajiem supervaroņu transportlīdzekļu faniem patiks būvēt šo veltījumu iemīļotajam supervaroņa auto. Šī būs arī perfekta dāvana Batman™ faniem.
  •  Radīts apskatei. Iepazīsti visas šīs kolosālās rotaļlietas iespējas, bet pēc tam izliec to apskatei, lai visi varētu apbrīnot autentisko izskatu.
  •  Perfektas proporcijas. Aptuvenie izmēri: augstums 11 cm (ieskaitot stūri un augšējo liesmu), garums 45 cm (ieskaitot aizmugurējo liesmu), platums 17 cm.
  •  Aizraujoša būvēšana. LEGO® Technic pasaule piedāvā sarežģītus būvējamus modeļus LEGO faniem, kuri ir gatavi nākamajam būvēšanas izaicinājumam.
  •  Kvalitāte pirmajā vietā. LEGO® Technic detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, tāpēc tās ir vienlīdz kvalitatīvas un saderīgas, un tās vienmēr var droši savienot.
  •  Rūpes par drošību. LEGO® Technic detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

 

 

Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt