Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO Super Mario Piedzīvojumi ar Mario sākuma komplekts

71360
Preces ID:579167
5110 
Piegādātāja noliktavā: 11 prece(s)
+
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

6+   Vecums
231  Elementi

LEGO® Super Mario™ Adventures ar Mario sākuma līmeni (71360) ļauj bērniem apvienoties ar savu iecienītāko varoni reālam piedzīvojumam. Komplektā ietilpst LEGO Mario™ figūra, kas uzreiz atbild uz visiem jautājumiem, izmantojot LCD ekrānu un skaļruni. Spēlētāji nopelna virtuālās monētas, pārvietojot LEGO Mario figūru no sākuma caurules uz pēdējo stabu. Lai to izdarītu, viņi var griezties, izmantot mākoņu platformas un jautājuma zīmju blokus un cīnīties sīvas cīņas ar Goomba un Bowser Jr. Sakārtojot blokus citā secībā, bērni var veidot jaunus līmeņus, kas jāpārvar.

Vairāk jautrības
Bezmaksas lietotne LEGO Super Mario ļauj izklaidēties ar šo rotaļlietu. Bērni atradīs pagriešanas un tālummaiņas rīkus, lai atvieglotu būvniecību, radošus padomus konstruēšanai un spēlēšanai, kā arī platformu, lai droši dalītos idejās ar draugiem.

Labākā izklaide kopā ar Mario!
LEGO Super Mario komplekti ir lieliski piemēroti spēlēšanai solo un sacensībām. Pateicoties viņiem, visu mājsaimniecības locekļu iecienītākā varoņa figūra var iegūt reālu formu. Sākuma līmenis un papildu pakotnes ļauj jums izveidot neskaitāmus izaicinājumus un praktizēt savas problēmu risināšanas prasmes.

  • LEGO® Mario™ figūra tiek darbināta ar divām AAA baterijām (nopērkamas atsevišķi). Tas reaģē uz spēlētāju darbībām un atalgo viņu radošumu, ļaujot izklaidēties ar daudzām mijiedarbībām.
  • LEGO® Super Mario™ Adventures ar Mario sākuma līmeni (71360) aicina fanus izpētīt pasauli, kas ir pilna ar piedzīvojumiem. Iekļauti septiņi darbības klucīši, kas nodrošina dažādu veidu mijiedarbību ar LEGO Mario™ figūru.
  • LEGO® Mario™ figūrai ir krāsu sensori un LCD displeji acīs, mutē un vēderā, lai parādītu vairāk nekā 100 dažādas tūlītējas reakcijas uz kustību. Tam ir arī skaļrunis, kas atskaņo ikoniskas videospēļu skaņas un mūziku.
  • Šajā unikālajā komplektā LEGO® Mario™ ir jāsavāc virtuālās monētas, skrienot un lecot no starta caurules līdz pēdējam stabiņam. Viņš var atlēkt no LEGO klucīšiem, mākoņu platformām un jautājuma zīmju bloka un cīnīties ar Goombu un Bowser Jr.
  • Šis 231 daļas LEGO® kolekcionējamais komplekts ir lieliska dzimšanas dienas vai Ziemassvētku dāvana bērniem no 6 gadu vecuma. Tas nodrošina daudz radošas izklaides, ļaujot bērniem veidot un spēlēt savu ceļu un iemācīties risināt problēmas.
  • Vai vēlaties izveidot izaicinošākus līmeņus un spēles, lai spēlētu un sacenstos ar draugiem? Pārkārtojiet sākuma līmeņa detaļas un apvienojiet tās ar dažādiem LEGO® Super Mario™ paplašināšanas komplektiem!
  • Bērniem patiks bezmaksas lietotne LEGO® Super Mario™, kas sniedz būvniecības instrukcijas, iedvesmo iztēli spēlēm un daudz ko citu. Saderīgo Android un iOS ierīču sarakstu skatiet vietnē LEGO.com/devicecheck.
  • Šī interaktīvā būvējamā LEGO® Super Mario™ rotaļlieta ļauj atdzīvināt jūsu ģimenes iecienītāko varoni. Komplektu var paplašināt un pārkārtot neskaitāmiem radošiem izaicinājumiem.
  • Lai savienotu un atdalītu LEGO® klucīšus, nav nepieciešama superzvaigznes jauda! Kopš 1958. gada tie pastāvīgi atbilst augstākajiem nozares standartiem, kas dod mums pārliecību, ka tie saglabāsies viendabīgi un tiks labi uzbūvēti.
  • LEGO® celtniecības klucīši tiek nomesti, karsēti, drupināti, savīti un izpētīti gandrīz visos iespējamos veidos. Pateicoties tam, mēs varam būt pārliecināti, ka katrs komplekts atbilst augstākajiem globālajiem drošības un kvalitātes standartiem.
  • Komplektā ir iekļautas digitālās montāžas instrukcijas. Tagad tas ir vienkārši — izpildiet tālruņa norādījumus vai lejupielādējiet montāžas instrukcijas PDF formātā. Noklikšķiniet uz pogas Montāžas instrukcijas šīs lapas apakšā, lai atrastu un lejupielādētu instrukcijas.

 

 

Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt