Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO Star Wars AT-ST -Raeuber 75254

75254
Preces ID:769768
6640 
Piegādātāja noliktavā: 43 prece(s)
+
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

Sajūsmini visus LEGO® būvētājus un fanus ar šo 75254 Star Wars™ AT-ST Raider transportlīdzekli. Šī Zvaigžņu karu būvējamā rotaļlieta izskatās salikta no dažādām nesaderīgām detaļām tāpat kā staigājošais robots populārajā Zvaigžņu karu TV seriālā “The Mandalorian”; tai ir kustīgas kājas ar locītavām, pagriežama šaušanas platforma, ko var atvērt un aplūkot detalizētu interjeru ar vietu minifigūrai, kā arī divi šaujamieroči, kas darbojas. Komplektā iekļauti arī Zvaigžņu karu varoņi - Mandalorian un Cara Dune, kā arī divas Klatooinian Raider minifigūras, lai piedzīvojumi norisinātos pilnā sparā.

  • Iekļauti 4 LEGO® Star Wars™ varoņi: Mandalorian, Cara Dune un divas Klatooinian Raider minifigūras.
  • LEGO® Star Wars™ AT-ST transportlīdzeklim ir kustināmas kājas ar locītavām, grozāma, ar ratu vadāma šaušanas platforma, atverams pārsegs ar minifigūrai paredzētu vietu detalizētā kabīnē un īpaši dekorēti elementi, lai transportlīdzeklis izskatītos salikts no dažādām detaļām.
  • Iekļautie ieroči: 3 blasteršautenes un blasterierocis.
  • Atveido brīnišķīgos piedzīvojumus no populārā Zvaigžņu karu TV seriāla “The Mandalorian”.
  • Lieliska dāvana dzimšanas dienā, Ziemassvētkos vai jebkuros citos svētkos.
  • LEGO® Star Wars™ AT-ST Walker būvējamās rotaļlietas aptuvenie izmēri: augstums - 25 cm, garums - 15 cm, platums - 13 cm.
Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt