Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO Star Wars Resistance X-Wing™, no 4+ gadiem (75297)

75297
Preces ID:791851
13770 
Prece izpārdota
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

Vecumam: no 4+ gadiem
Detaļu skaits: 60

Sniedz bērniem iespēju būvēt un izspēlēt lomu spēles ar LEGO® Star Wars™ komplektu "Resistance X-Wing" (75297) bērniem no 4 gadu vecuma. Vienkārši būvējams kosmosa kuģa modelis no filmas “Zvaigžņu kari: Spēks mostas”. Šai kolosālajai būvēšanas rotaļlietai ir spārni, kurus var atlocīt lidojuma un nolaišanās pozīcijās. X-Wing atveramajā kabīnē var ielikt Poe Dameron LEGO minifigūru, kurai ir arī blasterpistole, un aizmugurē ir vieta BB-8 droīda LEGO figūrai.

Instructions PLUS.
Apskati interaktīvo pamācību Instructions PLUS, kura pieejama bezmaksas lietotnē LEGO Building Instructions. Tajā ir lieliski tuvināšanas un pagriešanas rīki, lai zvaigžņu kuģa būvēšanas sniegtu bērniem vēl vairāk prieka.

Laipni lūdzam 4+ pasaulē.
LEGO Star Wars 4+ būvējamais rotaļu komplekts iepazīstinās bērnus no 4 gadu vecuma ar LEGO būvēšanu un Zvaigžņu karu sāgu. Sākuma klucīšu pamatnes palīdzēs patstāvīgi vai ar vecāku palīdzību uzbūvēt transportlīdzekļus, ēkas un daudz ko citu, lai jau drīz sāktu rotaļāties.

  • Piedāvā maziem bērniem lielisku pirmo pieredzi LEGO® Star Wars™ pasaulē ar būvēšanas rotaļlietu Resistance X-Wing (75297), kurā iekļauta sākuma klucīšu pamatne, lai būvēšana veiktos ātri un pavisam drīz sāktos piedzīvojumi.
  • Būvējamo rotaļu zvaigžņu kuģi papildina Poe Dameron LEGO® minifigūra ar blasterpistoli un BB-8 droīda LEGO figūra, kas rosinās radošas lomu spēles.
  • X-Wing modelim ir atverama kabīne Poe Dameron, vieta BB-8 un spārni, kurus var atlocīt lidošanas režīmā.
  • Šajā LEGO® Star Wars™ sākuma komplektā ir 60 detaļas, un to var viegli uzbūvēt un pēc rotaļu kaujām pārbūvēt. Komplekts būs lieliska dzimšanas dienas, svētku vai pārsteiguma dāvana radošiem bērniem no 4 gadu vecuma.
  • Šis lieliskais, būvējamais rotaļu zvaigžņu kuģis ir aptuveni 5 cm augsts, 15 cm garš un 19 cm plats. To var viegli ielikt bērna somā, lai rotaļātos, esot ceļā.
  • Lielisks būvējams modelis maziem bērniem, kas cenšas būvēt patstāvīgi vai ar ģimenes locekļu palīdzību.
  • Padari zvaigžņu kuģa būvēšanu bērniem īpaši aizraujošu ar tuvināšanas un pagriešanas rīkiem pamācībā Instructions PLUS, kas pieejama bezmaksas lietotnē LEGO® Building Instructions.
  • LEGO® Star Wars™ 4+ būvēšanas rotaļlietas aizraujošā veidā iepazīstina bērnus ar Zvaigžņu karu pasauli, palīdz rotaļīgi apgūt būvēšanas prasmes un attīsta radošumu.
  • LEGO® detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, lai to savienojumi būtu droši un nevainojami, bet modeļi — izturīgi. Tā tas ir jau kopš 1958. gada.
  • LEGO® detaļas un klucīši tiek maksimāli pārbaudīti, lai nodrošinātu to atbilstību visstingrākajiem drošības standartiem gan uz Zemes, gan tāltālās galaktikās!

 

Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt