Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO Star Wars Luke Skywalker X-Wing Fighter™, no 9+ gadiem (75301)

Preces ID:792363
5460 
Prece izpārdota
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

Vecumam: no 9+ gadiem
Detaļu skaits: 474

Bērni var kļūt par pašu izdomātu episku stāstu varoņiem ar šo lielisko, no LEGO® klucīšiem veidoto komplektu "Luke Skywalker X-Wing Fighter™" (75301) no klasiskās Zvaigžņu karu triloģijas. Komplektā ir daudz autentisku detaļu, kas noteikti iepriecinās fanus, tostarp atverama kabīne LEGO minifigūrai ar vietu R2-D2, spārni, kurus ar pogu var pārslēgt uzbrukuma pozīcijā, ievelkama nolaišanās iekārta un 2 ložmetēji ar atsperes mehānismu.

Rotaļām un apskatei.
Šajā kolosālajā būvēšanas rotaļlietā bērniem ir iekļautas Luke Skywalker, Princess Leia un General Dodonna LEGO minifigūras ar ieročiem, tostarp Luke gaismas zobenu, kā arī droīda R2-D2 LEGO figūra.

Vislabākās būvējamās rotaļlietas bērniem.
Jau kopš 1999. gada uzņēmums LEGO Group atveido leģendāros Zvaigžņu karu pasaules zvaigžņu kuģus, transportlīdzekļus, vietas un tēlus. LEGO Star Wars tagad ir uzņēmuma visveiksmīgākā sērija, kuras ietvaros atradīsi jaukas dāvanas gan radošiem bērniem, gan pieaugušajiem.

  •  Atveido ainas no klasiskās Zvaigžņu karu triloģijas ar šo kolosālo, bērniem paredzēto būvēšanas rotaļlietu, kurā iekļauts no LEGO® klucīšiem būvēts leģendārā Luke Skywalker X-Wing Fighter (75300) modelis.
  •  Iekļautas Luke Skywalker, Princess Leia un General Dodonna LEGO® minifigūras ar ieročiem, tostarp Luke gaismas zobenu, kā arī droīda R2-D2 figūra piedzīvojumu pilnām lomu spēlēm.
  •  X-Wing modelim ir atverama kabīne LEGO® minifigūrai, vieta R2-D2, spārni, kurus ar pogu var pārslēgt uzbrukuma pozīcijā, ievelkama nolaišanās iekārta un 2 ložmetēji ar atsperes mehānismu.
  •  Šī rotaļlieta ir lieliski piemērota būvēšanai un rotaļām gan vienatnē, gan kopā ar draugiem. Tā būs lieliska dzimšanas dienas, svētku vai pārsteiguma dāvana radošiem bērniem un ikvienam Zvaigžņu karu fanam no 9 gadu vecuma.
  •  Šis būvējamais zvaigžņu kuģa modelis ir aptuveni 8 cm augsts, 31 cm garš un 28 cm plats. Rotaļu misiju starplaikos tas lieliski izskatīsies, izlikts apskatei bērna istabā.
  •  Vai vēlies iegādāties šo komplektu Zvaigžņu karu fanam, kurš ir iesācējs LEGO® pasaulē? Viss kārtībā! Šim komplektam ir pievienotas pakāpeniskas, ilustrētas instrukcijas, kas palīdzēs būvēt ar džedaja cienīgu pārliecību.
  •  LEGO® Star Wars™ komplekti ir ideāli piemēroti bērniem (un pieaugušajiem faniem), lai atveidotu ainas no sāgas, radītu paši savus oriģinālos stāstus vai vienkārši uzbūvētu un izliktu apskatei būvējamos modeļus.
  •  Jau kopš 1958. gada LEGO® detaļas vienmēr atbilst stingriem nozares standartiem, tāpēc tās ir saderīgas un droši savienojamas, neliekot lietā Spēku.
  •  LEGO® detaļas tiek pārbaudītas praktiski visos iedomājamos veidos, lai tās atbilstu stingriem drošības standartiem.

 

Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt