Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO Star Wars Mandalorian™ un Bērns (75317)

LG75317
Preces ID:578573
3120 
Piegādātāja noliktavā: 64 prece(s)
+
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

10+  Vecums
295  Detaļu skaits

Atsauc atmiņā ainas no neaizmirstamā seriāla “Star Wars: The Mandalorian” ar šo jautro un radošo būvēšanas rotaļlietu, kurā ir Mandalorian un Bērna LEGO® BrickHeadz™ versijas (75317). Faniem patiks autentiskās detaļas, piemēram, Mandalorian raksturīgie ieroči — šautene un blasterpistole. Bērna ausis var pielāgot, lai atveidotu priecīgu vai bēdīgu izteiksmi, un Bērns sēž lidojošos ratiņos, kuri “lido”, pateicoties 4 caurspīdīgiem LEGO elementiem.

Aizraujoša būvēšana, izcils rezultāts
Šī lieliskā būvēšanas rotaļlieta būs lielisks papildinājums ikviena Zvaigžņu karu fana kolekcijai. Tās būvēšana vienatnē vai kopā ar draugiem un ģimeni sniegs daudz prieka, turklāt katrai būvējamajai LEGO figūrai ir pamatne, lai to varētu glīti izlikt apskatei.

Populāras dāvanas
Jau kopš 1999. gada uzņēmums LEGO Group atveido leģendāros Star Wars pasaules zvaigžņu kuģus, transportlīdzekļus, vietas un tēlus. LEGO Star Wars tagad ir uzņēmuma visveiksmīgākā tēma, un šajā produktu klāstā atradīsiet dažādas dzimšanas dienas, svētku un pārsteiguma dāvanas, kas iepriecinās visu vecumu saņēmējus.

  •  Seriāla “Star Wars: The Mandalorian” faniem un radošiem bērniem patiks būvēt pašiem savas Bērna un Mandalorian LEGO® BrickHeadz™ versijas (75317) ar autentiskām detaļām un izlikt šos modeļus apskatei.
  •  Mandalorian būvējamajai LEGO® figūrai ir raksturīgie ieroči — šautene uz muguras un blasterpistole rokā, un tā atsauc atmiņā ainas no seriāla “Star Wars: The Mandalorian”.
  •  Bērniem patiks būvējamais rotaļu Bērns, kura ausis var pielāgot atbilstoši noskaņojumam, un viņa ratiņi, kuri “lido” uz caurspīdīga LEGO® elementa. Abiem būvējamajiem modeļiem ir pamatnes, lai tos izliktu apskatei.
  •  Šajā LEGO® BrickHeadz™ Star Wars™ būvēšanas rotaļu komplektā ir 295 detaļas, un tas būs lieliska dzimšanas dienas, svētku vai pārsteiguma dāvana seriāla “Star Wars: The Mandalorian” faniem un LEGO būvētājiem no 10 gadu vecuma.
  •  Mandalorian figūra ir aptuveni 8 cm augsta, un arī Bērna un ratiņu augstums ir aptuveni 8 cm. Figūras neaizņems pārāk daudz vietas, bet, izliktas apskatei, tās noteikti piesaistīs uzmanību.
  •  Šai būvēšanas rotaļlietai nav nepieciešamas baterijas, un tās būvēšana sniegs daudz prieka, tāpēc fani varēs jauki pavadīt laiku, vienatnē vai arī kopā ar draugiem vai ģimeni būvējot 2 populāru seriāla “Star Wars: The Mandalorian” tēlu LEGO® BrickHeadz™ versijas.
  •  Vai apsver iespēju iegādāties šo būvēšanas komplektu Zvaigžņu karu fanam, kuram vēl nav lielas LEGO® komplektu būvēšanas pieredzes? Viss kārtībā! Komplektā ir iekļautas pakāpeniskas, ilustrētas instrukcijas, lai ikviens varētu ar džedaja pārliecību ķerties pie būvēšanas.
  •  Aizraujošajā LEGO® Star Wars™ būvēšanas rotaļlietu klāstā tiek piedāvāti kolekcionējami, būvējami un apskatei izliekami modeļi, kā arī būvēšanas rotaļu komplekti, ar kuriem var atveidot neaizmirstamas ainas no Zvaigžņu karu sāgas. Šeit visu vecumu fani atradīs kaut ko sev piemērotu.
  •  Lai savienotu un atdalītu šī LEGO® komplekta būvēšanas klucīšus, nav jāliek lietā Spēks! Klucīši atbilst visaugstākajiem nozares standartiem, lai nodrošinātu saderību un nevainojami vieglu savienošanu.
  •  LEGO® detaļas un klucīši tiek mesti, spiesti, savīti, karsēti un pārbaudīti, lai nodrošinātu ikviena būvēšanas komplekta atbilstību visaugstākajiem drošības standartiem gan uz Zemes, gan jebkurā citā galaktikā.
Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt