Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO Eternals gaisa uzbrukums 76145

76145
Preces ID:791524
2620 
Prece izpārdota
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

7+     Vecums
133    Detaļu skaits

LEGO® Marvel rotaļu komplekts ""Eternals gaisa uzbrukums"" (76145) sniedz mazajiem supervaroņiem iespēju izspēlēt aizraujošas piedzīvojumu ainas no Marvel Studios filmas.

Radošas rotaļas ar supervaroņiem un Mainīgo.
Kad milzīgs, spārnots Mainīgais uzbrūk 2 populāriem Mūžīgajiem — Ikaram un Spraitai —, bērniem jānāk palīgā, liekot lietā visas savas supervaroņu prasmes. Šī lieliskā LEGO būvēšanas rotaļlieta sniedz faniem iespēju atdarināt spilgtas ainas no Marvel Studio filmas “The Eternals” un izdomāt savus stāstus. Bezgalīgu prieku bērniem sniegs kolosālās superspējas: Spraitas reālistiskās ilūzijas un Ikara prasme lidot. Ja komplekts paredzēts minifigūru fanam, ņem vērā, ka šis lieliskais LEGO rotaļu komplekts ir vienīgais, kurā iekļauta Spraitas minifigūra!

Marvel Studios Eternals rotaļu komplekti.
LEGO Marvel Eternals klucīšu būvēšanas rotaļlietas ir unikāli rotaļu komplekti ar lieliskiem tēliem, kas iedvesmo bērnus radošām rotaļām un aizraujošām lomu spēlēm.

  •  Piedāvā mazajiem supervaroņiem iespēju izspēlēt aizraujošos piedzīvojumus no Marvel Studios filmas “The Eternals”, izmantojot lielisko LEGO® Marvel rotaļu komplektu ""Eternals gaisa uzbrukums"" (76145).
  •  2 LEGO® Marvel Eternals minifigūras — Ikars un Spraita —, ļaunā Mainīgā figūra ar kustīgiem spārniem, 2 sai zobeni, 1 nindzjas zobens un 2 šautenes ir viss, kas nepieciešams supervaroņu cīņai!
  •  Bērniem ir jāliek lietā visas savas supervaroņu prasmes, kad ļauns, spārnots Mainīgais uzbrūk 2 galvenajiem Mūžīgajiem. Šī klasiskā cīņa starp labo un ļauno sniedz bezgalīgas radošu lomu spēļu iespējas.
  •  Vai tu meklē unikālu supervaroņu būvēšanas rotaļlietu bērniem? Šis LEGO® Marvel Eternals rotaļu komplekts, kurā iekļautas lieliskas minifigūras, spārnota Mainīgā figūra un supervaroņu piedzīvojumi, ir lieliska dāvana bērniem no 7 gadu vecuma.
  •  Mainīgā figūra ir vairāk nekā 11 cm augsta, tādēļ šo LEGO® Marvel Eternals rotaļu komplektu, kurā Ikars un Spraita dodas cīņā pret Mainīgo, bērni var izmantot ne tikai rotaļām, bet arī izlikt to apskatei.
  •  Vienkāršas un skaidras instrukcijas palīdz bērniem būvēt ar prieku un bez kavēšanās uzsākt radošas supervaroņu rotaļas ar Marvel Studios Eternals komplektu.
  •  LEGO® Marvel Eternals rotaļlietas sniedz bērniem jaunas supervaroņu filmu piedzīvojumu iespējas! Ar lieliskajiem kolekcijas tēliem radošie lomu spēļu piedzīvojumi nekad nebeigsies.
  •  LEGO® būvēšanas rotaļlietas atbilst stingriem nozares standartiem, tāpēc to daļas ir savienojamas un saderīgas, un klucīšus ikreiz var viegli savienot un atvienot — un tā tas ir jau kopš 1958. gada.
  •  LEGO® detaļas un klucīši tiek mesti, karsēti, spiesti, savīti un pārbaudīti, lai nodrošinātu bērnu rotaļu konstruktoru atbilstību stingriem globāliem drošības un kvalitātes standartiem.

 

Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt