Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO Speed Chevrolet Corvette C8.R Race Car un 1968 Chevrolet Corvette (76903)

425373
Preces ID:791684
5290 
Prece izpārdota
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

8+    Vecums
512  Detaļu skaits
 

LEGO® Speed Champions komplekts "Chevrolet Corvette C8.R Race Car un 1968 Chevrolet Corvette" (76903) būs lieliska dāvana jaudīgu automašīnu faniem. Bērni un auto entuziasti var savai kolekcijai pievienot un izpētīt 2 lieliskus dažādu laikmetu Corvette modeļus. Šiem episkajiem auto ir daudz reālistisku detaļu, un to būvēšana, izlikšana apskatei un sacīkšu sarīkošana sniegs daudz prieka!

Gluži kā īsta.
Šajā Speed Champions rotaļu komplektā iekļautajiem auto ir plata šasija, tāpēc pietiek vietas salonam ar 2 sēdekļiem un arī citām autentiskām detaļām. Komplektā ir arī 2 Chevrolet autovadītāju minifigūras, kas ir gatavas sēsties pie stūres un traukties leģendārās sacīkstēs.

Vislabākie sacīkšu auto komplekti!
LEGO Speed Champions komplekti piedāvā autentiskus pasaulē novatoriskāko un populārāko automašīnu modeļus. Šie kolekcionējamie modeļi lieliski izskatīsies, izlikti apskatei, un ar tiem var atveidot aizraujošas sacīkstes ar citām Speed Champions sērijas automašīnām.

  • Šis LEGO® Speed Champions rotaļu komplekts "Chevrolet Corvette C8.R Race Car un 1968 Chevrolet Corvette" (76903) ir lieliski piemērots bērniem un ikvienam, ko aizrauj jaudīgas automašīnas un spraigas sacīkstes.
  • Kas atrodas kārbā? Viss nepieciešamais, lai uzbūvētu lieliskus 2020 Chevrolet Corvette C8.R Race Car un 1968 Chevrolet Corvette modeļus, kā arī 2 autovadītāju minifigūras ar sacīkšu tērpiem, ķiverēm un uzgriežņu atslēgu.
  • Būvējot bērni un auto entuziasti var izpētīt, kā veidotas 2 īstās Corvette automašīnas, bet pēc tam izlikt tās apskatei vai sarīkot episkas Speed Champions sacīkstes.
  • Šajā LEGO® Speed Champions rotaļu komplektā ir 512 detaļas, un tas būs lieliska Ziemassvētku, dzimšanas dienas vai pārsteiguma dāvana zēniem un meitenēm no 8 gadu vecuma un jaudīgu auto entuziastiem jebkurā vecumā.
  • Abi kolekcionējamie rotaļu sacīkšu auto ir tieši tik lieli, lai ar tiem ērti rotaļātos gan mājās, gan ceļā. Corvette C8.R aptuvenie izmēri: garums 16 cm, platums 7 cm.
  • Šim rotaļu komplektam nav nepieciešamas baterijas — tā dzinējspēks ir bērnu iztēle, tāpēc nav vajadzīgs pitstops!
  • Iekļautas vienkāršas, pakāpeniskas instrukcijas abiem modeļiem, tāpēc bērni un pieaugušie var bez raizēm ļauties būvēšanas procesam.
  • LEGO® Speed Champions komplekti sniedz bērniem un auto faniem iespēju izpētīt dažas no lieliskākajām automašīnām pasaulē, būvējot autentiskus modeļus, kuri piemēroti gan rotaļu sacīkstēm, gan apskatei.
  • LEGO® klucīši jau kopš 1958. gada atbilst stingriem nozares standartiem. Tie ir saderīgi un vienmēr viegli savienojami un atvienojami.
  • LEGO® Speed Champions būvēšanas rotaļlietas tiek rūpīgi pārbaudītas, lai ikviens rotaļu komplekts atbilstu stingriem drošības standartiem.

 

Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt