Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO Ninjago Ūdens pūķis, no 9+ gadiem (71754)

425099
Preces ID:791714
9500 
Prece izpārdota
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

Vecumam: no 9+ gadiem
Detaļu skaits: 737

Ar detalizēto rotaļu komplektu "Ūdens pūķis" (71754) bērni var atveidot aizraujošus stāstus no TV seriāla “NINJAGO®: Seabound”. Iespaidīgajam rotaļu pūķim ir kustīga galva, žoklis, kājas, kakls un spārni, un tas var kustināt asti un to izmantot kā ieroci, lai bērni varētu aizrautīgi rotaļāties daudzu stundu garumā.

Izcilas rotaļlietas bērniem.
Rotaļu pūķa komplektā ir iekļautas 5 minifigūras: NRG Nya, ūdenslīdējs Zane ar pleznām, princis Kalmaar un 2 bīstami Maaray sargi, ar kuriem bērni var atveidot dinamiskas cīņas par vērtīgo viļņu amuletu. Komplektā ir arī mini zemūdene ar kabīni, kurā var iekāpt ūdenslīdējs Zane, un demonstrēšanas pamatne amuletam.

Kolosālas rotaļlietas, kas pārsteigs draugus.
LEGO® NINJAGO rotaļlietas paver ceļu uz aizraujošu fantastisku piedzīvojumu pasauli, kur radoši bērni var apvienot spēkus ar varonīgajiem nindzjām, lai vienmēr cīņā aizstāvētu NINJAGO pilsētu. Nindzju fani un viņu draugi var rotaļāties ar plašu būvējamu rotaļlietu kolekciju, kurā iekļauti jaudīgi roboti, detalizēti kuģi un superātras lidmašīnas.

  • LEGO® NINJAGO® rotaļu komplektā "Ūdens pūķis" (71754) ir iekļauts kustīgs rotaļu pūķis, ar kuru nindzju fani var daudzu stundu garumā atveidot aizraujošus piedzīvojumus no TV seriāla “NINJAGO: Seabound”.
  • Iekļautas 5 minifigūras: NRG Nya, ūdenslīdējs Zane, princis Kalmaar un 2 Maaray sargi, un visām minifigūrām ir lieliski ieroči, kas bērnu lomu spēlēm pievienos papildu dimensiju.
  • Rotaļu pūķim ir kustīgi spārni, kājas, aste, kakls, atverams un aizverams žoklis un kustīga aste, kuru var izmantot kā ieroci, lai cīnītos pret Maaray sargiem.
  • Komplektā ir iekļauta arī rotaļu mini zemūdene ar atveramu kabīni ūdenslīdējam Zane, kā arī vērtīgais viļņu amulets, ko var izlikt apskatei uz pamatnes ar jūras dzīļu ainu.
  • Šis detalizētais nindzju rotaļu komplekts ir paredzēts bērniem no 9 gadu vecuma, tajā ir daudz funkciju un minifigūru, un šī izcilā rotaļlieta noteikti pārsteigs draugus.
  • Ūdens pūķis ir aptuveni 14 cm augsts, un pēc Maaray sargu pieveikšanas bērni to var ar lepnumu izlikt apskatei savā istabā.
  • Meklē arī citus TV seriāla “NINJAGO®: Seabound” iedvesmotus komplektus, piemēram, "Lloyd ūdens robots" (71750), "Bezgalīgās jūras templis" (71755) un "Ūdens dārgumi" (71756).
  • LEGO® NINJAGO® ir lieliska radošu rotaļlietu kolekcija rotaļām un demonstrēšanai, lai mazie nindzjas nokļūtu aizraujošā fantāzijas pasaulē.
  • Jau vairāk nekā sešdesmit gadus LEGO® klucīši tiek izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, lai tos ikreiz varētu viegli savienot un atvienot,neizmantojot nindzju spējas un spēku!
  • LEGO® būvēšanas klucīši atbilst stingriem drošības standartiem, tāpēc bērni ir drošībā.

 

Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt