Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO Ninjago Nindzju treniņu centrs (71764)

71764
Preces ID:954502
3610 
Prece izpārdota
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

7+    Vecums
524   Detaļu skaits
 

Rotaļu komplekts "Nindzju treniņu centrs" (71764) piedāvā visu, kas vien NINJAGO® faniem no 7 gadu vecuma ir nepieciešams, lai palīdzētu varoņiem apgūt spindžitsu. Šajā iespaidīgajā, būvējamajā komplektā nindzjas gaida dažādi izaicinājumi, tostarp nobrauciens pa slidkalniņu, lēkšana pāri čūsku bedrei un cīņa ar treniņu robotu.

Aizraujošas nindzju cīņas.
Šajā būvēšanas komplektā ir iekļautas 3 minifigūras: Jay ar zobenu, Zane ar spineri un zobenu, kā arī žņaudzējčūska-iznīcinātājs ar zobenu,lai atveidotu cīņas uz dzīvību un nāvi. 2022. gada janvāra jaunums: kad bērni pieveic nindzju pretiniekus un izpilda treniņu un misiju uzdevumus, viņi balvā saņem kolekcionējamu karogu.

Vēl vairāk radoša prieka LEGO® būvētājiem.
Rotaļu komplektam ir interaktīvas digitālās būvēšanas instrukcijas, kas padarīs šo procesu vēl interesantāku. Tās ir pieejamas viedtālruņu un planšetdatoru bezmaksas lietotnē LEGO Building Instructions, un tuvināšanas un pagriešanas rīki palīdzēs būvēšanas procesā vizualizēt modeli. Lietotnē būvētāji var arī jebkurā brīdī saglabāt informāciju par paveikto.

  • Interaktīvs rotaļu komplekts. Bērni var trenēt varonīgos nindzjas ar spineri un dinamiskiem izaicinājumiem aizraujošajā LEGO® NINJAGO® komplektā "Nindzju treniņu centrs" (71764).
  • 3 minifigūras. Nindzju rotaļlietā ir iekļautas Zane un Jay figūras ar zobeniem, kā arī žņaudzējčūska-iznīcinātājs ar savu lielo zobenu, lai bērni varētu sarīkot cīņas uz dzīvību un nāvi.
  • Piedzīvojumi ar rotaļu spineri. Bērni var ielikt nindzju spinerī, pavilkt uzvilcēju un skatīties, kā nindzja piedalās dažādosizaicinājumos, tostarp veic lēcienus pāri čūsku bedrei un cīnās ar treniņu robotu.
  • Kolekcionējams karogs. 2022. gada janvāra jaunums: kad bērni paveic misijas, viņi kā apbalvojumu saņem Līdzsvara karogu, kuru izlikt nindzju treniņu centrā.
  • Vēl vairāk balvu. Citus karogus meklē 7 citos NINJAGO® komplektos, tostarp "Kai ugunspūķis EVO" (71762), "Nindzju Dojo templis" (71767) un "Lloyd leģendārais pūķis" (71766).
  • Būvē un rotaļājies. Šajā būvēšanas komplektā ir 524 detaļas, un bērni no 7 gadu vecuma var būvēt, rotaļāties, kā arī savienot to ar komplektu "Nindzju Dojo templis" (71767), kas jāiegādājas atsevišķi.
  • Pārnēsājamas rotaļas. Rotaļu komplekta lielākais modelis ir aptuveni 11 cm augsts, 5 cm plats un 3 cm dziļš, tāpēc aizrautīgi nindzju fani var to paņemt līdzi visās savās gaitās.
  • Interaktīva digitāla būvēšana. Izmantojot bezmaksas lietotni LEGO® Building Instructions, būvētāji viedtālrunī vai planšetdatorā var tuvināt, pagriezt un vizualizēt būvējamā modeļa digitālo versiju.
  • Izcila kvalitāte. Jau vairāk nekā sešdesmit gadus LEGO® klucīši tiek izgatavoti tā, lai tos ikreiz varētu viegli savienot un atvienot. Nindzju spējas nebūs nepieciešamas.
  • Vienmēr drošās rokās. LEGO® būvēšanas klucīši atbilst stingriem globāliem drošības standartiem.

 

Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt