Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO Ninjago Kai asmeņu motocikls, no 4+ gadiem (71734)

425366
Preces ID:791726
2120 
Prece izpārdota
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

Vecumam: no 4+ gadiem
Detaļu skaits: 54

Bērni var apgūt būvēšanas prasmes ar aizraujošo komplektu "Kai asmeņu motocikls" (71734). Tajā iekļauts rotaļu motocikls, katapulta, ar kuru izšaut priekšmetus, un 2 minifigūras, lai mazie būvētāji varētu darboties daudzu stundu garumā.

Mācies būvēt ar LEGO® sākuma komplektiem.
Šī LEGO rotaļlieta ir īpaši veidota, lai sniegtu patīkamu būvēšanas un rotaļu pieredzi bērniem no 4 gadu vecuma. Kārbā katrā maisiņā ir klucīši viena modeļa un tēla būvēšanai, lai bērni varētu izbaudīt piedzīvojumus jau pavisam drīz. Iekļauts arī sākuma klucītis — daļēji uzbūvēta pamatne, kas palīdzēs sākt būvēšanu.

Jautrība visai ģimenei.
LEGO 4+ komplekti ir lielisks veids, kā pieaugušajiem izbaudīt būvēšanu kopā ar bērniem. Vienkāršās, ilustrētās instrukcijas palīdzēs bērniem būvēšanas procesā. Lietotnē LEGO Building Instructions šiem komplektiem ir pieejama arī iespēja Instructions PLUS. Šajā interaktīvajā pamācībā ir pieejami tuvināšanas, vizualizēšanas un pagriešanas rīki, kas palīdzēs bērniem izbaudīt būvēšanu.

  • LEGO® NINJAGO® komplekts "Kai asmeņu motocikls" (71734) palīdz bērniem apgūt būvēšanu, bet pēc tam atveidot nindzju piedzīvojumus ar rotaļu motociklu un katapultu, ar kuru var izšaut priekšmetus.
  • Rotaļu komplektā ir iekļautas 2 minifigūras: nindzja Kai un ļaunais čūsku kareivis Rattla, kā arī sākuma klucītis, kas palīdzēs ātri sākt būvēšanu un rotaļas.
  • Ar šo fantastisko rotaļu nindzju motociklu bērni var sarīkot aizraujošas cīņas ar Rattla, kurš šauj ar rotaļu katapultu.
  • Vai vēlies apbalvot kādu bērnu, kurš ir vismaz 4 gadus vecs? Šī būs ideāla balva, kas sniegs prieku daudzu stundu garumā. Tā var būt arī lieliska dzimšanas dienas vai svētku dāvana.
  • Kai zobenu motocikls ir aptuveni 4 cm augsts, 11 cm garš un 5 cm plats — tieši tik liels, lai rotaļu kauju starplaikā to varētu izlikt apskatei bērna istabā.
  • Vienkāršās, ilustrētās instrukcijas palīdzēs bērniem izprast būvēšanas procesu.
  • Būvēšana bērniem sagādās vēl vairāk prieka ar digitālo pamācību Instructions PLUS. Ar tuvināšanas, pagriešanas un vizualizācijas rīkiem būvēšana ir īsta jautrība.
  • 4+ rotaļu komplekti ir lielisks veids, kā mazi bērni var apgūt būvēšanu, turklāt rotaļās var piedalīties visa ģimene.
  • Jau vairāk nekā sešdesmit gadus LEGO® klucīši tiek izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, lai tos ikreiz varētu viegli savienot un atvienot, neizmantojot nindzju spējas un spēku!
  • LEGO® būvēšanas klucīši atbilst stingriem drošības standartiem, tāpēc vari būt pārliecināts, ka bērni ir drošībā.                                                                    

 

Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt