Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO Minecraft Mūsdienīgā māja kokā (21174)

Preces ID:791686
13490 
Prece izpārdota
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

9+    Vecums
909  Detaļu skaits
 

LEGO® Minecraft™ komplekts Mūsdienīgā māja kokā (21174) ir liels, detalizēts un neticami daudzpusīgs rotaļu komplekts, kas sniegs daudz prieka Minecraft spēlētājiem un ikvienam bērnam, kas aizraujas ar radošu būvēšanu.

Aizvien no jauna pārveidojama Minecraft māja kokā
Bērni var uzbūvēt 4 ļoti atšķirīgas telpas: virtuvi, bibliotēku, kabinetu un guļamistabu, un pēc tam tās papildināt ar dažādiem autentiskiem Minecraft piederumiem — no mēbelēm un gultas piederumiem līdz darbarīkiem un TNT. Komplekts aicina bērnus atkal un atkal pārbūvēt un pārveidot māju, lai atklātu aizvien jaunas iztēles bagātu rotaļu un apskates iespējas. Telpas pat nav jāpiestiprina pie koka. Komplekts ir lieliski piemērots bērniem, kuru fantāzija sniedzas tālāk par ierastajām leļļu mājām.

  • LEGO® Minecraft™ komplekts "Mūsdienīgā māja kokā" (21174) ir liels, detalizēts un ļoti daudzpusīgs rotaļu komplekts ar 4 viegli pārkārtojamām telpām un autentiskām Minecraft iespējām.
  • Iekļauta uzlādēta Creeper™ figūra, pandas apvalks, ocelota apvalks, zombijs, kaķis un cālis no videospēles Minecraft™, kā arī dažādi autentiski piederumi.
  • Bērni var atkal un atkal pārbūvēt un pārveidot šo neticami daudzpusīgo un viegli pielāgojamo rotaļu komplektu, lai atklātu aizvien jaunas iztēles bagāturotaļu un apskates iespējas.
  • Šī modulārā māja kokā ir piemērota būvēšanai un apskatei, un tā patiks ikvienam Minecraft™ vai modeļu veidošanas entuziastam no 9 gadu vecuma. Komplekts būs lieliska dzimšanas dienas, svētku vai pārsteiguma dāvana.
  • Šis iespaidīgais komplekts ir aptuveni 29 cm augsts, 20 cm plats un 17 cm dziļš, un tas ir lieliski piemērots, lai radoši rotaļātos, glīti izliktu to apskatei vai savienotu ar citiem LEGO® Minecraft™ komplektiem.
  • Krāsainajā rotaļu komplektā ir daudz autentisku Minecraft™ piederumu, tostarp darbarīki, mēbeles un TNT.
  • LEGO® Minecraft™ rotaļu komplekti piedāvā Minecraft spēlētājiem jaunu veidu, kā izbaudīt iemīļoto spēli. Te ir tēli, ainas un iespējas, kas iedzīvinātas, izmantojot radošu LEGO klucīšu un detaļu izlasi.
  • LEGO® būvēšanas komplekti atbilst stingriem nozares kvalitātes standartiem, tāpēc to detaļas ir savienojamas un saderīgas, tās vienmēr var nevainojami savienot un atvienot — un tā tas ir jau kopš 1958. gada.
  • LEGO® detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību visaugstākajiem drošības standartiem pasaulē.

 

Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt