Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO Jurassic Barioniksa izlaušanās no kuģa (76942)

76942
Preces ID:801645
19010 
Prece izpārdota
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

8+    Vecums
308   Detaļu skaits

Bērni var izbaudīt LEGO® Jurassic World piedzīvojumus ūdenī ar rotaļu komplektu "Barioniksa izlaušanās no kuģa" (76942). Šis ir pirmais LEGO Jurassic World komplekts, kurā iekļauts kuģis. No klucīšiem būvētais kuģis patiešām peld, pat ja tajā ir ielikta kustīgā barioniksa figūra. Uz kuģa ir dinozaura būris, rotējošs prožektors un komandtiltiņš, kuru var noņemt, lai ērti piekļūtu kravas nodalījumam.

Radoša būvēšana un rotaļas.
Šis komplekts būs lieliska dāvana moderniem bērniem, un tajā ir iekļautas arī dinozauru mazuļa un 2 zivju figūras, 4 LEGO minifigūras un dažādi piederumu elements, piemēram, trankvilizatora ierocis, elektrošoka ierocis, dinozaura olas, glābšanas vestes un citi stāstus rosinoši elementi. Komplektā ir iekļautas pakāpeniskas instrukcijas, lai būvēšanas process sagādātu prieku arī LEGO pasaules jaunpienācējiem.

Dinozauru piedzīvojumu pasaule.
LEGO Jurassic World klāstā pieejami lieliski komplekti, kas iepriecinās visu vecumu fanus: te ir veidnētas, būvējamas dinozauru figūras, minifigūras, iespaidīgas celtnes un aizraujoši transportlīdzekļi rotaļām un apskatei.

  • Bērni var lomu spēlēs atveidot aizraujošu barioniksa izlaušanos no kuģa ar šo kolosālo LEGO® Jurassic World rotaļu komplektu (76942), kurā iekļauts lielisks, būvējams kuģis, kas patiešām peld, pat ja tajā ir ielikts dinozaurs!
  • Iekļautas 4 minifigūras: Dariuss, Jaza, Ovens Greidijs un sargs, kustīga barioniksa, dinozaura mazuļa un 2 rotaļu zivju figūras, kā arī piederumu elementi, tostarp trankvilizatora ierocis, elektrošoka ierocis un 2 dinozaura olas.
  • Kuģim ir komandtiltiņš, kuru var pacelt, lai viegli piekļūtu kravas nodalījumam, dinozaura būris un rotējošs prožektors. Komplektā ir iekļauta arī neliela, peldoša rotaļu ātrlaiva.
  • Šis rotaļu komplekts ir veidots, iedvesmojoties no seriāla “Jurassic World Camp Cretaceous” un citiem Jurassic World stāstiem, un tas būs lieliska Ziemassvētku, dzimšanas dienas vai pārsteiguma dāvana bērniem no 8 gadu vecuma.
  • Lielais, peldošais kuģis ir aptuveni 14 cm augsts, 40 cm garš un 13 cm plats. Šis ir pirmais LEGO® Jurassic World komplekts, kurā iekļauts kuģis!
  • Vai tavam mazajam dinozauru fanam vēl nav pieredzes būvēšanā ar LEGO® klucīšiem? Viss kārtībā! Komplektam ar 308 detaļām ir pievienotas pakāpeniskas, ilustrētas instrukcijas, kas palīdzēs būvēt ar pārliecību.
  • Ar LEGO® Jurassic World radošajiem būvēšanas komplektiem bērni (un pieaugušie fani) var atveidot ainas no animācijas seriāliem un filmām, paši radīt savus unikālos stāstus vai vienkārši izlikt apskatei lieliskos modeļus.
  • LEGO® detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, lai tās varētu viegli un droši savienot, veidojot izturīgas būves.
  • LEGO® detaļas un klucīši tiek maksimāli pārbaudīti, lai tie atbilstu stingriem globāliem drošības standartiem.

 

Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt