Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO Ideas 21321 SKS Starptautiskā kosmosa stacija

21321
Preces ID:578592
10850 
Prece izpārdota
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

Uzbūvējiet un izstādiet šo iespaidīgo LEGO® Ideas 21321 SKS (Starptautisko kosmosa staciju). Šis 864 detaļu komplekts, kas ir pilns ar autentiskām SKS īpašībām, tostarp kustināmo Canadarm2 un 2 rotējošiem savienojumiem, kas sakrīt ar 8 regulējamiem saules enerģijas paneļiem, ir brīnišķīga dāvana kosmosa entuziastiem, pieaugušiem LEGO faniem vai jebkuram pieredzējušam būvētājam.

Skaists centrālais apskates objekts.
Šī lieliskā LEGO kosmosa kuģa modeļa komplektā ietilpst izstādīšanas podests,uzbūvējams mini NASA kosmosa kuģis un 3 mini kravas kosmosa kuģi, kā arī 2 astronautu mikrofigūras, kas ļauj izveidot saistošu jebkuras telpas centrālo apskates objektu. Komplektā iekļautas detalizētas instrukcijas, kā arī 128 lappušu buklets ar fascinējošiem SKS faktiem un informāciju par LEGO fanu, kas radīja šo kosmosa modeļa komplektu, un tā LEGO dizaineru.

Aizraujošas idejas!
Visus bezgalīgi daudzveidīgos LEGO Ideas komplektus ir radījuši un par tiem ir balsojuši LEGO fani. Reālās dzīves, spraigas darbības varoņu, ikonisku filmu, populāru televīzijas seriālu iedvesmotas vai pilnīgi oriģinālas koncepcijas — te būs kaut kas saistošs ikvienam.

  • Izaiciniet savas būvēšanas prasmes ar šo LEGO® Ideas SKS (21321) izstādāmo modeli, kam ir 2 rotējoši savienojumi ar 8 regulējamiem saules enerģijas paneļiem, kustināma Canadarm2 un citas autentiskas detaļas, ko atklāsit būvēšanas laikā.
  • Šī SKS modeļa komplektā ietilpst statīvs, 2 astronautu mikrofigūras, no klucīšiem veidots NASA mini kosmosa kuģis un 3 mini kravas kosmosa kuģi, kas rada iespaidīgu ainavu un atmodina nostalģiskas atmiņas par bērnības LEGO® projektiem.
  • Komplektā ietilpstarī 128 lappušu buklets, kas ietver fascinējošus faktus par Starptautiskā kosmosa staciju, fanu, kas radīja kosmosa kuģa modeli, un LEGO® dizaineru, kā arī atzīmē LEGO Ideas sērijas 10. gadadienu.
  • Kas īpašs, ar ko palutināt sevi, dzimšanas dienas dāvana vai svētku dāvana kosmosa faniem, pieaugušajiem no 16 gadu vecuma vai jebkuram pieredzējušam LEGO® būvētājam — šis 864 detaļu komplekts nodrošinās vairākas stundas radošas izklaides, būvējot to vienatnē vai ar draugiem.
  • Šis SKS (Starptautiskās kosmosa stacijas) rotaļu būvēšanas komplekts pieaugušajiem, kura izmēri ir aptuveni 20 cm augstumā, 31 cm garumā un 49 cm platumā, ir pievilcīgs izstādīšanai piemērots modelis, kas piesaistīs ikviena garāmgājēja uzmanību.
  • Šis būvēšanas komplekts bez baterijām piedāvā stresu mazinošu, visaptverošu un aizraujošu radošo pieredzi. Atslēdzieties, atrodiet savu būvēšanas “zen” un izbaudiet sev vien veltītu laiku, būvējot brīnišķīgu izstādīšanai paredzētu modeli.
  • Vai apsverat iegādāties un dāvāt šo Starptautiskās kosmosa stacijas modeli LEGO® komplektu iesācējam? Neraizējieties! Komplektam ir pievienotas detalizētas būvēšanas instrukcijas, lai ikviens varētu ar pārliecību ķerties pie šī sarežģītā modeļa būvēšanas.
  • LEGO® Ideas komplektus ir radījuši LEGO fani, un par tiem ir balsojuši LEGO fani. Pieaugušos un bērnus iepriecinās bezgalīgi daudzveidīgais kolekcionējamo un izstādīšanai paredzēto būvēšanas rotaļlietu klāsts un radošais baudījums.
  • LEGO® būvēšanas klucīši atbilst visaugstākajiem nozares standartiem, tāpēc varat būt droši, ka tie ir savienojami un saderīgi, un tos ikreiz var viegli savienot un atvienot.
  • LEGO® detaļas un klucīši tiek mesti, karsēti, spiesti, savīti un pārbaudīti, lai nodrošinātu ikviena LEGO Ideas būvēšanas komplekta pieaugušajiem atbilstību visaugstākajiem globālajiem drošības standartiem.
Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt