Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO Ideas Fender® Stratocaster™ 21329

21329
Preces ID:792319
15940 
Piegādātāja noliktavā: 12 prece(s)
+
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

Izveido pats savu no klucīšiem būvēto septiņdesmito gadu ģitāru Fender® Stratocaster™ un pastiprinātāju 65 Princeton® Reverb ar šo LEGO® Ideas komplektu (21329). Atveidojot ikoniskos izliekumus un pievienojot autentiskas detaļas, piemēram, kustīgo vibrato sviru, skaņas noņēmēja slēdzi un skaņošanas tapas, atceries leģendārus mūziķus, kuri ir spēlējuši Stratocaster®. Būvējamajam pastiprinātājam ir noņemami paneļi, lai ērti varētu apskatīt tā mātesplati, atbalss kameru, skaļruni un citas detaļas, un to ar gumijas kabeļiem var savienot ar ģitāru un pedāli.

Fascinējošs dekoratīvs modelis.
Komplektā ir iekļauti klucīši, lai uzbūvētu ģitāru sarkanā vai melnā krāsā, ģitāras mediatori 4 krāsās un elegants, salokāms statīvs, lai ģitāras modeli glīti izliktu apskatei. Iekļauta arī uzlīme ar Fender logotipu,kas veidots no LEGO klucīšiem, un to var pielīmēt pie savas īstās ģitāras vai pastiprinātāja.

Lielisks kolekcionējams modelis.
Šis būvēšanas komplekts ir daļa no pieaugušajiem paredzētu LEGO komplektu kolekcijas. Tas būs lieliska dāvana ģitāristiem, Fender faniem, mūzikas mīļotājiem un aizrautīgiem LEGO būvētājiem.

  • Atveido leģendāru ģitāru ar šo brīnišķīgi detalizēto LEGO® Ideas būvēšanas un apskates modeli (21329), kurā atveidota septiņdesmito gadu ģitāra Fender® Stratocaster® un būvējams pastiprinātājs Fender 65 Princeton® Reverb.
  • Ģitārai ir kustīga vibrato svira, skaņas noņēmēja slēdzis un skaņošanas tapas, sešas stīgas, uzlīmes ar Fender® logotipu un auduma siksna. Iekļauti klucīši, lai uzbūvētu ģitāru sarkanā vai melnā krāsā.
  • Pastiprinātājam ir noņemami paneļi, lai varētu ērti apskatīt mātesplati, atbalss kameru, skaļruni un citas detaļas, kā arī uzlīmes ar logotipu un gumijas kabeļi savienošanai ar ģitāru un pedāli.
  • Iekļauts salokāms statīvs ģitārai, modeļa mērogam atbilstoši ģitāras mediatori 4 krāsās, kā arī uzlīme ar Fender® logotipu, kas veidots no LEGO® klucīšiem (to var pielīmēt pie savas īstās ģitāras, pastiprinātāja vai jebkā cita).
  • Ģitāra ir aptuveni 36 cm gara, 11 cm plata un 3 cm dziļa. Šis LEGO® apskates modelis būs lieliska dāvana ģitāristiem, mūzikas mīļotājiem un ģitāras Fender® Stratocaster® faniem.
  • Būvēšana sagādās prieku gan vienatnē, gan kopā ar draugiem un ģimeni, daloties aizrautībā ar šo leģendāro ģitāru, mūziku un/vai būvēšanu no LEGO® klucīšiem.
  • Komplektā ir 1079 detaļas, un tam ir pievienots buklets ar informāciju par ģitāras Fender® Stratocaster® vēsturi, komplekta dizaineru-entuziastu un LEGO® dizaineriem, kā arī pakāpeniskām instrukcijām patīkamai būvēšanai.
  • Šo lielisko būvēšanas komplektu LEGO® Ideas konkursam “Music to our Ears” iesniedza dizainers-entuziasts, un LEGO Ideas pārskatīšanas komisija to izraudzījās starp 9 labākajiem pieteikumiem, lai tas kļūtu par LEGO Ideas komplektu.
  • LEGO® detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, lai tās varētu viegli un droši savienot, veidojot izturīgas būves, un tā tas ir jau kopš 1958. gada.
  • LEGO® būvēšanas klucīši un detaļas tiek pārbaudītas gandrīz visos veidos, kādus vien var iedomāties, lai katrs LEGO komplekts atbilstu stingriem globāliem drošības standartiem.
Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt