Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO Harry Potter Cūkmiestiņa apmeklējums

76388
Preces ID:788507
8940 
Piegādātāja noliktavā: 4 prece(s)
+
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

LEGO® Harry Potter™ komplekts "Cūkmiestiņa apmeklējums" (76388) atveido iemīļotās ēkas no maģiskajām filmām. Bērni var atklāt neskaitāmas rotaļu iespējas un parādīt citiem savu aizrautību ar Hariju Poteru.

Leģendāras ēkas ar autentiskām detaļām.
Apsnigušā Cūkmiestiņa modelī atveidotas bagātīgas detaļas, un šajā rotaļu un apskates komplektā ir iekļautas 6 minifigūras — Harijs Poters, Dīns Tomass, profesore Maksūra, Rosmerta madāma, Flūma kungs un Flūma kundze, kā arī dažādas aizraujošas funkcijas, mēbeles un piederumi, kas iedvesmos bērnus atveidot filmu ainas un izdomāt pašiem savus piedzīvojumus. Komplektā ir būvējami divstāvīgā Medusdūru saldumu veikala un krodziņa “Trīs slotaskāti” modeļi, kuros gan priekšpusē, gan aizmugurē ir neskaitāmas aizraujošas rotaļu iespējas. Radošas rotaļas vēl vairāk rosinās 3 mazāki āra modeļi. Komplektā iekļauti arī kolekcionējami elementi: ekskluzīva gadadienas Rona Vīzlija minifigūra zelta krāsā un 4 nejauši izvēlēti burvju kartīšu elementi!

  • LEGO® Harry Potter™ komplekts "Cūkmiestiņa apmeklējums" (76388) piedāvā nebeidzamas rotaļu iespējas un maģisku veidu, kā bērni var parādīt citiem savu aizrautību ar Hariju Poteru.
  • Iekļauta Harija Potera, Dīna Tomasa, profesores Maksūras, Rosmerta madāmas, Flūma kunga un Flūma kundzes LEGO® minifigūras, kā arī dažādas aizraujošas funkcijas, mēbeles un piederumi.
  • Bērni var apmeklēt un izpētīt 2 populāras Cūkmiestiņa ēkas: Medusdūru saldumu veikalu un krodziņu “Trīs slotaskāti”, un abās ēkās gaida plašas maģisku lomu spēļu iespējas.
  • Šis valdzinošais Harry Potter™ rotaļu un apskates komplekts apburs ikvienu mazo burvi un raganu no 8 gadu vecuma.
  • LEGO® Harry Potter™ komplekts "Cūkmiestiņa apmeklējums" ir aptuveni 22 cm augsts, 30 cm plats un 9 cm dziļš, un no pamatiem līdz jumtam tajā ir neskaitāmas autentiskas detaļas.
  • Iedvesmu radošām rotaļām sniegs arī 3 mazāki modeļi: laterna, soliņš ar sniegu un divpusējs ziņojumu dēlis ar plakātu par izbēgušo Siriusu Bleku.
  • Iekļauta ekskluzīva zelta krāsas Rona Vīzlija minifigūra, kas radīta par godu LEGO® Harry Potter™ maģijas 20. gadadienai. Iekļauti arī 4 nejauši izvēlēti burvju kartīšu elementi, kurus bērni var kolekcionēt (kopā ir 16 dažādi elementi).
  • LEGO® Harry Potter™ rotaļlietās iekļauti iecienīti tēli, pārsteidzošas radības un pazīstamas atrašanās vietas no populārajām filmām. Tā ir brīnišķīga dāvana bērniem, kuri vēlas izbaudīt filmu maģiju dzīvē.
  • LEGO® būvēšanas komplekti atbilst stingriem nozares kvalitātes standartiem, tāpēc to detaļas ir savienojamas un saderīgas, tās vienmēr var nevainojami savienot un atvienot — un tā tas ir jau kopš 1958. gada.
  • LEGO® detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību visaugstākajiem drošības standartiem pasaulē.
Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt