Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO Harry Potter Uzbrukums Midzeņiem (75980)

75980
Preces ID:793019
17170 
Piegādātāja noliktavā: 50 prece(s)
+
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

9+  Vecums
1047  Detaļu skaits

LEGO® Harry Potter™ Uzbrukums Midzeņiem (75980) apvieno iztēles bagātas leļļu namiņu lomu spēles ar vienu no dramatiskākajām Harija Potera sāgas ainām.

Vai Nāvēži nodedzinās Midzeņus?
Vīzliju ģimenes mājoklī jeb Midzeņos ir tik daudz darāma un aplūkojama, ka vienu detalizētā rotaļu leļļu namiņa pusi var atvērt, paplašinot bērnu rotaļām pieejamo laukumu. Rotaļas ar 8 minifigūrām var sākties bez kavēšanās. Bērni izspēlēs slavenās ainas, kurās uzbrūk Nāvēži Bellatrise Svešovska un Fenrirs Pelēcis, un ar uguns elementiem var atveidot sārtu, kas iznīcina ēku.

Harija Potera dāvanu izvēle bērniem.
Ja meklē aizraujošu būvēšanas rotaļlietu, LEGO Harry Potter komplektu pamatā ir elpu aizraujošas ainas no populārajām filmām. Šie komplekti ar kolekcionējamām minifigūrām, pazīstamām atrašanās vietām un fantastiskām iespējām ļauj bērniem mesties tieši Harija Potera burvju pasaulē.


  • Bērni atdzīvina juceklīgās, spraigās maģijas pilnās ainas ar ikonisko leļļu namiņu LEGO® Harry Potter™ "Uzbrukums Midzeņiem" (75980), atveidojot Ziemassvētku svinības un baiso uguns uzbrukumu mājai.
  • Iekļautas 8 LEGO® minifigūras — Rons, Džinija, Artūrs un Mollija Vīzliji, Nimfadora Tonksa, Bellatrise Svešovska, Fenrirs Pelēcis un Harijs Poters — līdz ar dažādām iespējām, funkcijām un piederumiem, kā arī īpašiem uguns elementiem.
  • Netrūks izklaižu, jautrības un piedzīvojumu: mazie izpētīsVīzliju namu ar daudzajām iespējām un stāsies pretī ļaunajiem Nāvēžiem, kuri mēģinās notvert Hariju, aizdedzinot namu.
  • Šis kolekcionējamais rotaļu LEGO® Harry Potter™ leļļu namiņš ir lieliska dāvana dzimšanas dienā vai Ziemassvētkos. Tas apburs, izklaidēs un iedvesmos nebeidzamiem, maģiskiem lomu spēļu piedzīvojumiem — gan zēnus, gan meitenes no 9 gadu vecuma.
  • Vīzliju ģimenes nama aptuvenie izmēri: augstums 34 cm, platums 22 cm, dziļums 18 cm. Rotaļu komplekta mērogs un izsmalcinātās detaļas padara to lieliski piemērotu praktiskām rotaļām, un tas lieliski izskatās arī kā bērnistaba dekorācija.
  • Interesantajai būvēšanas rotaļlietai nav nepieciešamas baterijas, tāpēc bērni var ļauties maģiskajām Harija Potera izklaidēm un nebeidzamiem piedzīvojumiem.
  • Ir iekļautas vienkāršas, skaidras instrukcijas, lai bērni varētu ķerties pie aizraujošas būvēšanas un iztēles bagātām rotaļām nekavējoties, tiklīdz atver kasti.
  • LEGO® Harry Potter™ rotaļlietās iekļauti iecienīti tēli, pārsteidzošas radības un zināmas atrašanās vietas no populārajām filmām. Tā ir brīnišķīga dāvana bērniem, kuri vēlas izbaudīt filmu maģiju dzīvē.
  • LEGO® rotaļu komplekti atbilst visaugstākajiem nozares standartiem, tāpēc visi būvēšanas klucīši ir savienojami un saderīgi, un bērni ikreiz var klucīšus viegli savienot un atvienot — maģija nebūs nepieciešama! — un tā tas ir jau kopš 1958. gada.
  • LEGO® detaļas un klucīši tiek mesti, karsēti, spiesti, savīti un pārbaudīti, lai nodrošinātu atbilstību visaugstākajiem drošības un standartiem pasaulē, un ir pilnīgi droši jūsu mazajai burvei, burvim vai Vientiesim.

 

Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt